A Volánnál is lesznek járatritkítások?
én írtam ehhez a kérdéshez. nekem is vannak jó és rossz tapasztalataim, de a mávnál ígyis rosszabb a helyzet. na és tényleg, aki írta a késéseket, arról nem is beszélt senki. mint korábban írtam, keszthelyre a járatritkítások miatt nem tudok elmenni 1 napra. vonat ha meg késik...mellesleg egyszer voltam keszthelyen várakozóba, pesti vonat 1 órát késett. ez most nyáron volt...tehát én nem ülnék vonatra..
2012. ápr. 28. 11:27
2012. ápr. 28. 13:11
#19, akkor neked peched volt, én akármikor utaztam Győrbe, a busz max. 80%-ig volt telített, és két-három busz ment, ha sok az utas. A rövidebb, 30 km-es távra pedig Credo IC12 -k és IKE95 -ösök járnak, a sofőrök kedvesek, készségesek, néha találkoztam IK263 -assal, de azok is gyönyörűen karba vannak tartva, kinyitod az ablakot, és kész.
A Kisalföld Volánnál nincsenek "bunkó sofőrök", a buszok állapota pedig jobb, mint kiváló.
2012. ápr. 28. 13:15
Itt van egy jó kis sztori a vonatodról
[link]
2012. ápr. 29. 17:50
Ez se rossz sztem... XD
[link]
2012. ápr. 29. 17:55
26/29 A kérdező kommentje:
A mi buszainkon hiába veszed meg előre a jegyet a pénztárnál, az nem helyjegy, vagy van hely még rá, vagy nincs, általában, ha nem érsz oda legalább negyed órával indulás előtt, már annyian állnak a "megállóban", hogy tuti nem lesz helyed. A sofőr már nem adhat jegyet. Ja és ugye ez a busz is autópályán megy, az új buszokon nem lehet ablakot nyitni, csak 2-3 tetőablak van, ami alig enged be valamennyi levegőt, légkondi szinte soha nem megy. Reggeli csúcsidőben negyed-fél óránként indulnak a buszok Bp-re, délután haza fél óránként, az összes tele van... Ha ebből még párat elvesznek, nem tudom mi lesz...
Budapestről autópályás busz Kecskemétre, Veszprémbe és Egerbe megy elsősorban, oda meg a vonatot kellene erősíteni! Kecskemétre van is elég sok vonat. Veszpérmbe valószínűleg jövőre lesz, egyedül Egerbe kell akkor már csak javítani a közlekedésen.
Salgótarján és Gyönygös egyelőre marad buszos.
2012. máj. 1. 11:13
28/29 A kérdező kommentje:
Nem csak ezekbe a városokba megy autópályás busz!
Én az Újhartyáni vonalon megyek, és az is autópályás, és oda vonat sincs!
Jó, de ezekre a helyekre megy a legtöbb. Újhartyán az inkább kivétel, mint szabály, mert nem nagy település, csak éppen a pálya mellett fekszik. De mivel oda nincs vonat, ezért nem érinti a leállítás.
2012. máj. 1. 22:32
Kapcsolódó kérdések: