Lehet csomagot küldeni Volánnal?
Figyelt kérdés
Anyum küldene nekem Nyíregyházáról Budapestre egy-két dolgot, az érdekelne, hogy busszal felküldheti nekem? Vagy a sofőr jóindulatán múlik?2012. márc. 20. 18:08
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom nem, hisz csomagot csak az utassal együtt visznek.
De ha meglepitek valamivel a sofőrt,akkor talán,bár ez neki ugye kockázatos.
2/6 anonim válasza:
Esetleg keressen egy utast,akit ismer,vagy aki szimpi neki az állomáson,akiben megbízik és vele el tudja küldeni.
3/6 anonim válasza:
Mi sokszor küldtünk már így csomagot, simán elvitte a sofőr. Általában egy ötszázast szoktunk adni érte. Arra figyelj oda, hogy amikor a busz megérkezik, legyél ott, mert arra jogosan háklisak, hogy ne kelljen keresgélni a "címzettet". Inkább menj ki egy kicsit korábban a menetrend szerinti érkezéshez képest.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Majd akkor a sofőrnek odaadja anyum, és én időben kint leszek a buszállomáson.
2012. márc. 20. 18:43
5/6 anonim válasza:
Én egyszer mozdonyon küldtem avissza a kulccsomómat. Megmondtam ki vagyok mit szereték, hova küldeném, és elvinné-e. Odaért rendben :)
6/6 anonim válasza:
Ha jófej a sofőr, akkor biztosan elviszi, de tényleg legyél ott a busznál időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!