Ciki horgolni a buszon?
Lehet viszem magammal. Nem tudok tétlenül bámulni az olvasás pedig nem köt le, és mint írta valaki ez legalább hasznos. Kislányom pedig örül neki.
Varrni is szoktam de azt csak itthon :)
Ha valakit érdekelnek a munkáim itt megtudja nézni [link]
Én néha szoktam (inkább kötni), de csak jól ismert szakaszon javaslom, ahol nincsenek hirtelen kanyarok, vagy nem szokása a sofőrnek idióta tempóban fékeznie.
Mondjuk engem rendszeresen hülyének néznek, de a múltkor egy kislány annyira rácsodálkozott a készülő sálra, hogy anyukája megígérte neki, hogy otthon ő is fog kötni, megmutatja, hogyan kell. :)
Nagyon szépek:) Szerintem nem ciki... Én vagy olvasok,vagy zenét hallgatok vagy a kettőt egyszerre. De volt h a metrón kötöttem meg a technika házim:D Mert elfelejtettem..
S a MT-id között találtam egy ismers darabot.(Az a fekete alapon fehér ismeretlen karakter)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!