Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ciki horgolni a buszon?

Ciki horgolni a buszon?

Figyelt kérdés
Átutazok a városon (45-50perc) és mostanában itthon nincs időm horgolni. Szerintetek ciki a buszon horgolni, kislányomnak csinálok most ruhát.

2012. márc. 4. 08:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki,csak elég macerás a rázkodó buszon horgolni.
2012. márc. 4. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Inkább balesetveszélyes. Egy hirtelen fékezés, kanyarvétel, vagy netán baleset esetén magadba vagy másba döfheted a horgolótűt.
2012. márc. 4. 09:14
 3/7 anonim válasza:
100%
ha nem zavartatod magad, akkor nem ciki. Legalább értelmes dologgal töltöd az időt nem úgy mint a többi utas aki csak bámul maga elé az úton. Szerintem amúgy megható, hogy valaki még csinál a lányának ruhát :)
2012. márc. 4. 12:04
 4/7 A kérdező kommentje:

Lehet viszem magammal. Nem tudok tétlenül bámulni az olvasás pedig nem köt le, és mint írta valaki ez legalább hasznos. Kislányom pedig örül neki.

Varrni is szoktam de azt csak itthon :)

Ha valakit érdekelnek a munkáim itt megtudja nézni [link]

2012. márc. 4. 14:08
 5/7 anonim válasza:

Én néha szoktam (inkább kötni), de csak jól ismert szakaszon javaslom, ahol nincsenek hirtelen kanyarok, vagy nem szokása a sofőrnek idióta tempóban fékeznie.

Mondjuk engem rendszeresen hülyének néznek, de a múltkor egy kislány annyira rácsodálkozott a készülő sálra, hogy anyukája megígérte neki, hogy otthon ő is fog kötni, megmutatja, hogyan kell. :)

2012. márc. 4. 20:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagyon szépek:) Szerintem nem ciki... Én vagy olvasok,vagy zenét hallgatok vagy a kettőt egyszerre. De volt h a metrón kötöttem meg a technika házim:D Mert elfelejtettem..

S a MT-id között találtam egy ismers darabot.(Az a fekete alapon fehér ismeretlen karakter)

2012. márc. 6. 19:41
 7/7 anonim válasza:
én is szoktam horgolni, és nem igazán zaklat fel, hogy megbámulnak. szerintem nem ciki! további hasznos utazásokat!
2012. jún. 6. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!