Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy kell lyukasztani a buszon?

Hogy kell lyukasztani a buszon?

Figyelt kérdés
KÉtszer utaztam buszon, akkor nem én vettem a jegyet. most viszont fogok, láttam hogy jóval olcsóbb újságosnál a jegy, mint a buszon. Nem BKV, de városi busz. felszállok és hol keressem???

2012. febr. 26. 21:04
 1/5 anonim válasza:
72%
A jegyet a buszsofőrtől kérjed a lyukasztók meg a kapaszkodó csöveken vannak! Belerakod a jegyet és lehúzod kattanásig aztán kiveszed és voálá! :)
2012. febr. 26. 21:23
 2/5 A kérdező kommentje:
a buszsöfőrtől drágább. akkor ha van jegyem felmegyek simán, és majd a kapaszkodonál kilyukasztom? akkor nem kéne bénáznom az ajtónál, és a sort sem tartanám.
2012. febr. 26. 21:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha lehet ne sofőrtől vedd a jegyet mert ott tényleg drágább.

Ha a buszra az első ajtón szállsz fel akkor a sofőr fülkéje mellett lesz egy piros cucc tetején fekete tölcsér szerű akármivel. Ott lyukassz. Mert a sofőrök többsége szereti látni hogy lyukasztass vagy bérletet mutatsz.

2012. febr. 26. 21:42
 4/5 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm. ugy döntöttem ha lesz időm holnap kimegyek a megállohoz, és nézem hátha igy csinálja valaki. bár ugy tudom legtöbben bérlettel utaznak, de hátha.
2012. febr. 26. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Miskolcon pl van olyan busz amin pecsételős van. Na az fránya egy dolog. Ha zsebretetted előtte a jegyet és kicsit meggyűrődött akkor néha alig lehet belegyömöszölni :D

Egyszer zsebrevágtam aztán felszállásnál vagy fél percet szarakodtam a gyűrött jeggyel. Már a sofőr is röhögött :D

2012. febr. 26. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!