Na egy fontos kérdés! Megbüntettek párszor jegy nélküli utazásért buszon, most kaptam itthonra felszólítást h fizessem ki. de ennyit nem kösz. Nem is tudnám. Mivan ha nem fizetem ki? Mi történik akkor?
Dehogy ültetik le,nekem volt vagy 5 bkv-s csekkem és két év után leszállnak rólad ha nincs bejelentett munkád...
Akkor ültetnék le ha közmunkára ítélnék és nem megy el rá,de az csak gyorshajtásoknál van..
Ha nem fizeted ki akkor kiadják behajtó cégeknek hogy hajtsák be rajtad. Ezek a behajtócégek mind arogánsan és irreális hangvételbe fenyegetnek levelekben. Utánna bírósági határozatot szerezve lefoglalnak valamit ami a neveden van. Direkt erre utaznak!
Ezt hallgasd meg. Előfizettem a mobilnetre. De irreális számlát küldtek 28e Ft volt. Ezt a behajtócégek mindenféle eljárással kamattal stb 128 e Ft ra tornázták fel. Eltelt fél év és az 1miliós lizinges kisbuszom ellopták trélerrel a házam elől még nem voltam otthon!
És ennek a lopásnak is a költségét rámverték.. A bank meg követeli rajtam az autót.. És ezt hagyja vaze a magyar állam!! Szóval vigyázz mert foglalhatnak! De mivel te külföldön vagy gondolom így jobb helyzetben vagy. De ha felakarsz számolni pár behajtócéget akkor segíteni tudok!!
Ja meg akkor ha nincs neveden semmi akkor a fizetésedre terheli. felét levonhatja a tartozás fejében a behajtócég a fizudból. Már ha rájön hogy dolgozol,,, de ezek nyomoznak utánad!! És mint megtudtam bármit lefoglalhatnak még a házad is.. És az ára 1/4 részéért elárverezhetik.. A visszajáró a tied. Az azt jelenti hogy 1 milliós akármit 250e Ft ért eladhat. ebből levonja az Ő munkadíját hogy ellened dolgozhatott. ezért felszámol neked 70e Ft-ot. Ebből kivonja a tartozásod. Ha nem ért szerintük annyit akkor még te vagy mindig adósuk!
Szerintem ez a rablás fogalmát meríti ki.
És elhiszem hogy nem akarod kifizetni a buszjegyes bírság tartozásokat mert irreálisak ,és nem kaptál érte arányos szolgáltatást. Sőt a jegy áráért sem kapsz! Ez az igazság. Az előző fuvarozó voltam akinek elvitték a buszát az internet számla miatt!
De különben erre utaznak gyűjtik gyűjtik kamatoztatják a tartozásod hogy mindened elvehessenek. Ilyen mindenkivel előfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!