Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szegedről Budapestre mennyi...

Szegedről Budapestre mennyi egy jegy oda-vissza jegy, ha 29. -én akarnék menni? 16 éves vagyok, ha ez számít! Nem értem a MÁV oldalt. Plusz 2 kérdés lenn

Figyelt kérdés

Na szóval a teljes árú jegy az azt jelenti, hogy oda-vissza?

Az elsőosztály az InterCity, a másodosztály a normál kocsi?

Köszi a válaszokat

2009. aug. 27. 18:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Neked a "Budapestig kérek egy diák jegyet oda-vissza" szöveget kell elmondani a pénztárnál. (ha ic jegyet is veszel, akkor: ..és egy ic helyjegyet az xy-kor induló vonatra).

A teljes árú amúgy nem azt jelenti, hogy oda-vissza, az két külön dolog, mint ahogy az első osztály és az ic is.

Amúgy a szegedi vonaton vannak ic pótjegy nélkül is igénybe vehető kocsik (noha a vonat Ic-ként van feltüntve a menetrendben), szóval nem kell feltétlenül ic jegyet venni.

2009. aug. 27. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
A teljesárú azt jelenti hogy semmi kedvezményt nem veszel vagy nem tudsz igénybe venni, pl: diák, nyugdíjas, vagy korkedvezmény. A oda-vissza útra a retúr kifejezést használják. Az IC azt jelenti hogy helyjegyet kell váltanod, ami független attól hogy diák vagy-e, és melyik osztályon (1. vagy 2) utazol.
2009. aug. 27. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Hány százalékos kedvezményt ad a diákigazolványod?
2009. aug. 27. 19:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Passz, vagy 3 éve nem utaztam vonaton, csak szombaton lesz a Sprite It's Rite Freestyle Battle, meg szertnék vásárolni Pesten
2009. aug. 27. 20:08
 5/5 anonim válasza:
50%-os kedvezményt!
2009. okt. 29. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!