Tudom hogy fura kérdés de Voldemortnak nincs sötét jegy a karján?
mert a 4 részben is Féregfark karján keresztül hívta a halálfalókat és a 7/2-ben mikor felhúzza a talárját akkor sincs rajta
arra meg már nem emlékszem hogy a könyvben volt e :S
nincs rajta.
a billogozás,megbélyegzés jele is az a tetkó,amivel azt fejezi ki az író,hogy a halálfalók elsősorban a szolgái nem a társai.
uh szerintem teljesen érthető,hogy ő nem visel ilyesmit.
én meg azon gondolkoztam valamelyik nap,hogy voldemort csajozott-e valaha,mert szerintem nem és szűz:).
de a sötét jeggyel üzenni is tudtak és ha mondjuk Voldemort akart üzenni de nincs sötét jegye és nincs a közelben halálfaló akkor hogyan oldotta meg?:)
másrészt Bellatrix annyira nyalta a seggét Voldemortnak hogy én arra gondoltam lehet Voldi egyszer jól meghágta XD
egyébként Voldemort nem szerették és ő sem szeretett senkit tehát egy olyan érzelmi és fizikai dolgot, mint a szeretkezés szerintem alapból elvet vagy az egyszerű embereknek ítél meg
hát igen.
és szerintem piton is szűz volt.
mondjuk a történetben nem az a meghatározó hogy Voldemort elvette a szexet Piton meg nem csinálta XD
legalábbis én moziban full nem ezen agyaltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!