A buszon hogy lehet vinni egy viszonylag nagy tévét?
Figyelt kérdés
Buszon szeretnék szállítani egy nagyobb méretű tévét és ez hogy oldható meg és kell-e valamit fizetni azért mert elszállítja vagy egyel talán lehet-e?2012. febr. 29. 15:53
1/7 anonim válasza:
Sehogy se tudod szállítani, túllépi a megengedett csomag méretét.
2/7 anonim válasza:
Soförőtl és busz társaságtól függ szerintem...Ű
Láttam már olyat hogy ilyen guruló szatyor keret szerűségen vittek egy jó nagy TV-t a buszon.
3/7 anonim válasza:
Ha nem fogsz ki egy szemetebb sofőrt, és nem távolsági járatról hanem sima helyköziről vagy helyijáratról van szó akkor simán meg lehet oldani, nem szoktak érte szólni. Karácsonyfát is láttam már buszon, sőt, anno még egy Hajdu centrifugát is.
4/7 anonim válasza:
Vagy esetleg nézz körül itt, hátha ki tudod hagyni a buszos történetet: [link]
5/7 anonim válasza:
Egyszer a Miskolc-Sátoraljaújhely buszra Tolcsván felraktak a hátsó ajtón egy 4 méter körüli fenyőfát (Ik EAG E94, egy szárnyú lengőajtóval). Mókás volt :)
Ha nem csúcsidőben egy rommá zsúfolt buszra akarsz vele felszállni, akkor szerintem megoldható bárhol.
6/7 A kérdező kommentje:
hát távolsági buszon szeretném szállítani és nem szoktak annyira sokan lenni ! én arra gondoltam hogy valami nagyobb dobozba belerakni és a busz csomagtartójába belerakni..szerintetek?
2012. márc. 1. 08:42
7/7 anonim válasza:
szerintem viheted igy buszon! (persze dobozban) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!