A minap már használt jeggyel közlekedtem egy buszon, mire odajött két ellenőr és leszálítottak a buszról, persze ők is jöttek velem együtt. Ezután kérdezték, hogy akkor most fizetek vagy később, meg hogy van -e nálam személyi vagy esetleg pénz?
Hát, nem csak a 13.havi nyugdíjból..arra is haragszok, mert nekem senki sem fizet 13,14ik havi bért. Akkor másnak se járjon. elég nevetséges dolog azt hinni hogy 12 havi munkabér kitermeli másoknak a 13,havi ellátását.
Mindent adóval terhelve veszünk a már adózott bérünkből. És akkor még most jönnek majd csak a plusz adók bevezetései.
24 éves vagyok, semmi kilátás nincs arra hogy ne keljen minden hónapban a 0-ról indulni, mert a pénzünk éppen elég a kiadásaink fedezésére.
Elég szomorú hogy ekkora nagy "lyukak" vannak. Én simán betömném. Mért kell bizonyos tisztségviselőknek, munkájuk végeztével, örök járadékot fizetni?.más se kap ha lejár a szerződése.Mért lehet az hogy egy ember 3 helyen is teljes munkaidőt betölt, amikor el sem tudja végezni? (3*8=24!!!!!)
A közpénzeknek jobban utána kéne járni ki mikor mire költi..Emlékezzünk csak Zuschlag-ra..ma is tuti csinálja más is..
De nem akarok én itt politizálni, nem ez a lényeg. Hanem hogy ha már emberek vagyunk, viselkedjünk is úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!