Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A minap már használt jeggyel...

Kiss Róbert Péter kérdése:

A minap már használt jeggyel közlekedtem egy buszon, mire odajött két ellenőr és leszálítottak a buszról, persze ők is jöttek velem együtt. Ezután kérdezték, hogy akkor most fizetek vagy később, meg hogy van -e nálam személyi vagy esetleg pénz?

Figyelt kérdés
Mondtam nekik, hogy nincs egyik sem, épp hazafelé tartok a suliból jövök. (személyi mondjuk volt nálam, csak nem akartam megmutatni) Erre mondták, hogy jó akkor hívnak rendőrt, de akkor a rendőrnek kiszállási díjat kell fizessek ( ilyen létezik egyáltalán? ) vagy akkor elkísérnek hazáig, és kifizetem nekik. Mondtam nekik, hogy rendben, akkor jöjjenek velem kifizetem otthon. A fentebb említett kérdésemen túl a következő lenne a kérdésem: ha elfutottam volna, esetleg ő megakadályozhatott volna engem abban hogy elmenjek? Vagy ha rendőrt hív, akkor tényleg fizetnem kellett volna neki kiszállási díjat? Csak mert még sosem hallottam ilyesmiről. Továbbá ha rendőr jön, ő mit tesz? Tegyük fel, ha nincs nálam személyi, bevihet az őrsre vagy ilyesmi? Vagy ezért megbüntet? U. I. : ha bemegyek a házba, és nem jövök ki neki fizetni, akkor mit tehetett volna a két kedves ellenőr?
2012. febr. 7. 22:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
34%

1 légy veluk elejinte aranyos mond le szálsz nem vettél jegyet siettél ellérd a buszt .

2 nem megy légy veluk köcsög ,és mond pont csak idáig jöttem ugy hogy utjaink elválnak, le szálsz.

3 hozád ér ,meg fog feljelented személyi jogod korlátozásában .

se bistonsági őr áruházban se bkv ellenőr senki kivéve rendőrt ,nem érhet hozzád .ha rendőr jönn nekik rossz meg neked 1 rendőr oda kell adj mindent ha nem birság érte adatokat bemondod leinformál 3 rendőr nem adhatja neki oda adataidat mert feljelented ,személyes adataiddal való visszaélésben.

amugy ha leszálsz ,a szabálysértés amit csináltál abban a pillanatban véget ért ahogy lábadat leteted és megálóót elhagytad bkv terulet.

onnan tol kezdve , mehet a dunába az ellenőr.

......jó tanács ,metrő ha szerencséd van mind 2 oldalát ki tudod lyukasztani ez 2 utazásra érvényes jegy:)

2 legyen nállad mindig 2 .és olyan helyre álj ahol van lyukasztó,ha látod lyukasztasz és oda megy oda adod.

3 lyukasztotál és olyan tintés kodot tett neked rá nem lyukyasztota ki a szélénél mint pl..metronál.

leszáltál vagy elment ,2 ujaid meg nyálazod és ovatosan lassan dörzsölöd frssien eltunik a tinta:)ujab siker neked :)

én már párszor ugy el zavartam leg élvezeteseb 76 trolli 3 hulye ellenőr volt ,egy tehén 2 nyomorék ,oda lép a tehén nő,jegyek mondom miért kellet volna vennem ,erre ja igen ,elkezdi tudod ki vagyo,mondom nem miért kénne tudnom valami nagy hireség maga,ő meg elment lekezelt mindenkit és oda jöttek 3 an hozzám ,na most mi lesz ,ellövete a jegytömböt nyomoréka birság papirt.

mondom tudod mi lesz te ész ,jászai jönn le szálok ugyis oda akartam nenni,te meg kis barátaidal elhuzol és folytatod a napodat.leszáltam még elkaplap ,és meg bánod a mai napot,én meg mondtam máskor meg még durváb leszek ha láttlak tehénke,huzzál játszani ! hozzá teszem fél busz nevetet rajtuk mikor le száltam egy fiu mondta nagyon ugyesen lekezeltem őket,:)egyszer 1 es villin volt jegyem de vész esetén használom csak,oda jönn miért nem lyukasztotam mondom mert 1 drága bkv szar fillért nem ér.

2 mondom lusta vagyok ,de ha neked fontos tessék lyukaszd ki és elvan intézve erre fogta ki lyukasztota mondja köszöni szépen ,mondom én neked ugyes voltál:)!ha nem sietem volna népligetbe nem adom neki oda ha nem kiszivom az vérét .

tanács sose adj neki semi 2 álj lyukasztohoz közelébe 3 szard le nem érhet hozzád sem bistonsági őr sehol nem rendőr.még áruházban sem ,meg kérhet kövesd vagy rendört hiv de nem érhet hozzád! sok sikert és szivd a véruket egy troger nép az ellenör banda...

2012. febr. 8. 08:57
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

Azon kívül, hogy borzalmas butaságokat beszélsz megtanulhatnál magyarul is, rettenetes, hogy olyan próbál jogokról okoskodni aki úgy töri a magyart mint valami BAZ megyei Román cigány menekült...

2012. febr. 8. 10:41
 13/21 anonim ***** válasza:
Na miért megy csődbe a BKV? Hát nem Orbán miatt! nem kell bliccelni és már az ellenőrök nem is lesznek bunkók! BKV -nak meg annyit, csak hogy ellenőri munkába jó volna ,ha kulturált embereket alkalmazna !
2012. febr. 8. 11:35
 14/21 anonim ***** válasza:
22%

én szarok a bkv ellenőrőkre!

nem vagyok roma ,de sokat éltem kulföldön.

van pénzem de nem adok bkv nak pénzt miért?mert szarok a buszok,hidegek beeseik a tetőn az eső,240 es busz budaörs futés semmi.

tovább öregek ,rohadnak,ha jo lesz minden és szép veszek persze.

ne én rajtam huzák az vonot mikor egyik beul és 3 nap mulva megy 100 millios fájdalom dijal.

vagy eladnak amerikába los angelesbe magyar buszokat mikor mi veszuk a mercit volvot ami baszot drága és 10 éves millios km terekel.

addig meg jo nem találok köcsög ellenőrt mert agyon verem az első leszáloban megálloban.!

2012. febr. 8. 11:54
 15/21 anonim ***** válasza:

Valaki erő bogyót reggelizett látom...

A valóságban az ilyen általában hátul bújkál a buszon (mert ugye jegyet nem vesz elvből, pénze ugyan van de nyilván azért buszozik, mert spórol, hogy ne kopjon a 6-os BMW a garázsban.) és ha meglát egy ellenőrt akkor sikítva szalad le a buszról...

Papa, ha nem tetszik a szolgáltatás, amit a BKV nyújt akkor nem kell kifizetni, de használni sem! Járjál kocsival vagy gyalog!

2012. febr. 8. 12:01
 16/21 anonim ***** válasza:

"én szarok a bkv ellenőrőkre!

nem vagyok roma ,de sokat éltem kulföldön.

van pénzem de nem adok bkv nak pénzt miért?mert szarok a buszok,hidegek beeseik a tetőn az eső,240 es busz budaörs futés semmi. "

És mivel ez az általános hozzáállás nem is lesz ebben változás. Örülök, hogy ilyen "honfitársaim" vannak...

Kérdező! Végülis mi lett a vége? Elmentek veled haza és ott fizettél nekik? Átvételi elismervényt legalább adtak?

2012. febr. 8. 12:22
 17/21 A kérdező kommentje:

Igen, kifizettem, adtak átvételi elismervényt és kész... Egy kérdés azonban még mindig fent áll, de nagyon szépen köszönöm a válaszokat, kedves tőletek !:)

Ha kihívja a rendőrt, ő kérhet ilyet, hogy kiszállási díj??

2012. febr. 8. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem, nem kérhet.
2012. febr. 8. 20:57
 19/21 anonim válasza:

confiance

Milyen menő voltál ahogy "lekezelted" azt a "tehenet" !! Tyűűű..Azta! De ha a te anyukád lett volna az ellenőr akkor az ilyen kö*göket leosztanád..Nem az enyém, félreértés ne essék, csak szerintem senki nem érdemli meg hogy igy megalázzák amikor nem érdemli meg..Szerencséd hogy nem hívott rendőrt és nem jelentett fel nem csak a bliccelés miatt hanem rágalmazásért vagy becsületsértésért.Na akkor megnéztem volna kinek nagy az arca.. Tuti sunyiba leszaladtál, és fele sem igaz.

És röhögött rajtuk az egész busz?? Honnan tudod, lehet rajtad röhögtek,mert ha ugy beszélsz ahogy írsz... és igazán megérte hiszen egy kiscsávó megdicsért?? Atyauristen.. Érdekes, mért nem az egész busz? Látod csak 1 magadfajta kret***el találkoztál egész úton..Ritka dolog ez, légy nagyon büszke mert nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés..

Amugy nagyon haragszok a bliccelőkre mert: Az én adómból (is)tartják fennt azt a céget amitől te dijjat csalsz el, holott én nem is használom, mert 3évente 1szer megyek Pestre, te meg arra nem vagy képes hogy egy kib*szott jegyet vegyél, holott 70 E ftból élek havonta, mindehova biciklivel járok, de támogassam a te kis spórolásod..egy kib*szott jegyen.-..

Ennyi

2012. márc. 2. 11:24
 20/21 anonim válasza:
#19 ebben teljesen igazad van, mert a 13. havi nyudgíjból foltozzák az állam adósságait.
2012. ápr. 14. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!