Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jogosan vont kérdőre az ellenőr?

Jogosan vont kérdőre az ellenőr?

Figyelt kérdés

Volánbusszal járok be Bp-re, és van BKV bérletem is.

A buszra vettem felnőtt BEB-es jegyet, tehát olyat, amit a BKV bérlet kiegészít. A BKV bérletemet MÁV pénztárban vettem, ezért úgy néz ki, mint egy vonatjegy, de rá van írva, hogy BKV bérlet és érvényes volánbuszon is stb.

Az ellenőr felszállt a buszra és kérte a bérleteket, megmutattam neki, de belekötött abba, hogy miért van MÁV-os BKV bérletem, ha volánnal járok, én mondtam neki, hogy azért, mert barátnőmnél aludtam amikor lejárt a bérletem és a déli pályaudvarnál vettem, de még így sem akarta elfogadni a bérletemet, végül a munkatársa szólt neki, hogy hagyjon már engem békén, mert le kell szállniuk... Végülis nem tudom, hogy jogosan volt kiakadva az ellenőr vagy csak rossz napja volt és valakibe bele akart kötni?

2012. jan. 13. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak kötekedett. Neki nincs különösebb köze hozzá, hogy milyen körülmények között vásároltad az amúgy érvényes bérleted. Én nem is részleteztem volna neki, olyan kedvem volt hogy a mávpénztárban vettem meg és kész. Tényleg semmi köze hozzá, teljesértékű BKV bérlet az is.
2012. jan. 13. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Dehogy volt igaza, egyszerűen csak Pont kifogtál egy sötét ellenőrt, aki nincs tisztában dolgokkal. legközelebb állj a sarkadra és kérdezd meg a nevét és írd fel és mond meg, hogy panaszt fogsz tenni ellene a BKV-nál
2012. jan. 13. 16:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Semmi, csak a rosszindulat beszélt belőle. Azt hitte, hogy kifogott valami hamisítót. Egyébként az összes nagyobb pályaudvaron lehet venni pl. BKV menetjegyet is.
2012. jan. 13. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Oly mindegy, hogy ha, a MÁV, vagy a BKV pénztárában veszed meg a bérletedet. A BKV ellenőr, meg nem szólhat le, nem vonhat kérdőre emiatt.
2012. jan. 15. 10:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Nem BKV ellenőr szólt be, hanem a volánbuszos ellenőr.

2012. jan. 15. 17:38
 6/6 anonim ***** válasza:

VB-s ellenőr?

Mindegy, nem kell törődni vele.

2012. jan. 15. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!