Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Utazási probléma a vonaton....

Egerecske kérdése:

Utazási probléma a vonaton. Miért van ez így? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Mindig azt látom h pl.: van egy négyes hely, azt abból 3 foglalt,, egy aki ott ül , és plusz az ülésen a csomagok, táskák,szatyrok.Úgy h a másik még csak véletlenül se tudjon leülni. Jó akinek olyan sok csomagja van azt azért megértem, de van h valaki az egyetlen egy szatyrát nem képes az ölébe venni.
2011. márc. 13. 21:54
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
azért érdekes h lihegésről meg nyakra ülésről beszélünk,,, és van aki ezt nem szereti, de azt elviselné ha (férfiről van szó) , h leül mellé 2-3 cicababa , extra csajszika, ekkor már ,, hogy is van megszünt az intim szféra,,,, ez csak általánosítás ,, kivételnek minden tiszteletem
2011. márc. 14. 17:35
 22/27 anonim ***** válasza:
hát az már más, mert a férfi (köztük én is)egy ilyen állatfaj, hogy szeretjük a jó csajokat, de azé egy csöves ne üljön már mellénk.
2011. márc. 14. 19:57
 23/27 A kérdező kommentje:
A csöves, piszkos emberek tényleg ne üljenek le mellém,, de őket fel se kéne engedni a vonatra,, nem azért mert pl van 1-2 folt a ruhájukon,, hanem mert némelyik nagyon ápolatlan , büdös , bár azért az átlag embert meg lehet tűrni, nem hiszem h oda lihegne,, ugy is elvan magának, olvassa az újságot, vagy bámészkodik az ablakon kifele :) ,
2011. márc. 14. 20:23
 24/27 anonim ***** válasza:

Ahoj!

Jaja, ez állandó vetélkedő nálunk, de úgy néz ki, így keresik a kapcsolatot az emberek. Én így már akkor is oda szoktam menni, hogyha lehúzzák télen az ablakot és jön a nyakamba a hó meg a mínusz fokok, nyáron, ha felhúzzák az ablakot és meg lehet dögleni, vagy ha az álló HÉV ajtaját nem képesek bezárni.

Kéréssel megpróbálkozok, amikor valaki nagyon hangos zenét hallgat és megkérdem mindig a szatyrosokat is, hogy ugyanmár hagy üljek én is le, ha majd 1 órát kell dögleni a HÉVen. Általában be szokott jönni, van amikor kicsit magyarázni kell az embereknek, van amikor kényszerítő eszközhöz (kalauz, vagy kihangosító telefonok ellen mostmár nekem is van kihangosítós telóm, ilyenkor leülök melléjük és az én zenémet kezdem el bömböltetni, na akkor meg szokták unni) kell folyamodni ez van, megtanít emberekkel bánni az ilyen helyzet.

2011. márc. 25. 11:33
 25/27 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, igazán kellemes utazótárs lehetsz. A tömeget, meleget, kényelmetlenségeket már csak a csak azért is kötekedő egyének teszik még élvezhetőbbé.
2011. márc. 25. 14:04
 26/27 anonim ***** válasza:
Nos. Jól nevelt kislány vagyok, úgyhogy mindig leülhettek mellém. Volt szerencsém ahhoz, hogy rámdőlt, és nyáladzott, volt egy pedofil, aki fogdosott, pár k*csög, aki végig tette a szépet, egy nyolctonnás ürge, aki szó szerint odalapított, egy aki a bőröndjét a lábamra tette, és miután szóltam neki is, felháborodott, hogy hova tegye, nem bírja felemelni (hát akkor mondjuk a saját lába elé, vagy megkér valakit...), büdös ember, olyan, aki az utat végigsörözte, és nem igazán bírta jól 40fokban, telefonon csicsergő liba, kisgyerek, aki a hajamat tépte, az anyja meg szó nélkül lesett, és még nem soroltam fel mindent. Úgyhogy szerintem jogosan érzem azt, hogy zavar aki mellém ül. Ezek a vonatok kb azon a szintem vannak, mint a marhavagonok, egy olyan kis kupéba 6fő kb ideális, a 8 nem normális, ha nem mindenki 40kilós. Persze ha normálisnak tűnő ember szól, leveszem a táskámat, utána minden esetben csalódok, hogy még egy kellemetlen alak. Ja és nem mindenki fél órát utazik, kicsi az ország, de azért nem ennyire.
2011. márc. 28. 21:25
 27/27 A kérdező kommentje:
Utólsó hozzászoló,, szerintem nagyon igazad van ,,,
2011. márc. 29. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!