Utazási probléma a vonaton. Miért van ez így? (bővebben lent)
Ahoj!
Jaja, ez állandó vetélkedő nálunk, de úgy néz ki, így keresik a kapcsolatot az emberek. Én így már akkor is oda szoktam menni, hogyha lehúzzák télen az ablakot és jön a nyakamba a hó meg a mínusz fokok, nyáron, ha felhúzzák az ablakot és meg lehet dögleni, vagy ha az álló HÉV ajtaját nem képesek bezárni.
Kéréssel megpróbálkozok, amikor valaki nagyon hangos zenét hallgat és megkérdem mindig a szatyrosokat is, hogy ugyanmár hagy üljek én is le, ha majd 1 órát kell dögleni a HÉVen. Általában be szokott jönni, van amikor kicsit magyarázni kell az embereknek, van amikor kényszerítő eszközhöz (kalauz, vagy kihangosító telefonok ellen mostmár nekem is van kihangosítós telóm, ilyenkor leülök melléjük és az én zenémet kezdem el bömböltetni, na akkor meg szokták unni) kell folyamodni ez van, megtanít emberekkel bánni az ilyen helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!