Utazási probléma a vonaton. Miért van ez így? (bővebben lent)
Ha nem érted kérdező, legalább ne okoskodj már. Képzeld, van rajtad kívül olyan ember, akit nagyon zavar ha tömegközelekdési eszközöün egyszerűena pofájába állnak, nyilvánvalóan nem lehet ezt kikerülni, de ettől még baromira zavar. Ha tehetem, buszon, villamsoon mindig egy üléses helyekre ülök le, mert nem viselem el, hogy egy vadidegen liheg a fülembe. Barátok tőlem még a nyakamba is ülhetek a tök üres buszon, az se érdekel, de egy idegen ne másszon az intimszférámba, ha nem muszáj.
A szezont meg rohadtul kevered a fazonnal, az iskola megint más, egy teljesen más környezet.
"nem szeretem ha idegenek tolakodnak be az intim szférámba"
Ez hisztéria!!!EGY TÖMEGKÖZLEKEDÉSI ESZKÖZÖN SENKINEK SEMMIFÉLE SZFÉRÁJA NINCS!!ÉS SENKI NEM TOLAKODIK ODA!!
Én is magam mellé szoktam tenni a táskámat, de:
- Ha látom, hogy zsúfolt a vonat, akkor az ölembe veszem
- Vagy ha valaki megkérdezi szabad-e a hely, készségesen átadom.
Ugyan a mai emberekből már kiveszett ez a szokás de 1-2 kedves szó mindig aranyat ér.
Sajnos megfigyeltem, hogy az emberek sokszor úgy gondolják ők a világ közepe, mindenki rájuk figyel, pedig nem így van.
Egy idős, vagy állapodos hölgy sem meri megszólítani az elmélázott, vagy épp máson gondolkodo fiatalt, inkább morog, és sziodja mint a bokrot-- miutá leszállt. Pedig lehet szívesen átadnák a helyüket az emberek, csak épp nem figyeltek, mert az embernek 1000 dolga/gondja van, ami elvonja a figyelmét.
Ez a táskára is igaz. Lehet az állomásról indulva még üres volt a vonat, de utána benépesült. 1 kérdés: elnézést, szabad ez a hely? És már le is lehet ülni.
Aki viszont így sem adja át, az tényleg egy tuskó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!