Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Utazási probléma a vonaton....

Egerecske kérdése:

Utazási probléma a vonaton. Miért van ez így? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Mindig azt látom h pl.: van egy négyes hely, azt abból 3 foglalt,, egy aki ott ül , és plusz az ülésen a csomagok, táskák,szatyrok.Úgy h a másik még csak véletlenül se tudjon leülni. Jó akinek olyan sok csomagja van azt azért megértem, de van h valaki az egyetlen egy szatyrát nem képes az ölébe venni.
2011. márc. 13. 21:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
9%
Erre egyszerű a magyarázat: senki se szereti, ha egy idegen a nyakára ül
2011. márc. 13. 22:09
 2/27 anonim ***** válasza:
mert paraszt... rendre kell utasítani az ilyet, ha oda szól a jegyed, de ha nem, jobb kerülni a konfliktust az ilyenekkel...
2011. márc. 13. 22:09
 3/27 A kérdező kommentje:
szerintem a csomagoknak megvan a külön helyük,, kabátot meg a fogasra kell tenni,, sokszor még én érzem magam kellemetlenül ha megkérdem h elnézést szabad ez a hely, azt , 5 szatyrot át kell pakolnia
2011. márc. 13. 22:13
 4/27 anonim válasza:
Én is gyakran utazom vonattal és még nem találkoztam olyannal,akit megkérdeztem és ne pakolta volna el. Ha meg pattog szólj a kallernek,vagy kezd sorolni a jogaidat,majd rögtön elpakol!:DD
2011. márc. 13. 22:13
 5/27 A kérdező kommentje:
Idegen a nyakára ül, azt meg el kell fogadni ,, az ilyen menjen saját kocsival,, ez nem véletlenül tömegközlekedés,, el kell fogadni
2011. márc. 13. 22:14
 6/27 A kérdező kommentje:
22:13 as válaszoló,,, köszi :) ugy, lesz bár nem is az a baj h nem pakolják el hanem maguktól nem tudják h pl egy csúcsforgalmi időben amikor iskola , óvoda, minden van, sokan utaznak,, és uyg kellene hozzá álni
2011. márc. 13. 22:17
 7/27 anonim ***** válasza:
77%
Az úgy van, hogy az embernek van egy intim szférája, ami nagyjából egy 1 méteres sugarú kör, amin belül nem szívesen enged másokat. Persze az eszével mindenki tudja, hogy a mai világban ezt nem lehet betartani, de azért az ösztöneivel próbálja védeni. Én is mindig magam mellé rakom a táskám, mert az utolsó pillanatig reménykedem benne, hogy mindenki valahol máshol talál magának helyet, viszont ha bárki megkérdezi, hogy leülhet-e mellém, a legkészségesebben és a legbájosabb mosollyal szoktam az ölembe venni a cuccom. Szívesen beszélgetek is bárkivel, aki leül mellém, nem az emberek ellen vagyok, egyszerűen jobb a közérzetem, ha nagyobb tér van körülöttem.
2011. márc. 13. 22:22
 8/27 A kérdező kommentje:
van benne valami,, de azért azt a fél órát, órát ki lehet bírni
2011. márc. 13. 22:31
 9/27 anonim ***** válasza:

Én is találkozom ezzel reggelente.

4 kocsis vonat, kb. 400 ember, de a MÁV szarik bele, hogy nekünk több kellene, nekik így a gazdaságos.

Na mindegy, szóval ennek ellenére vannak olyanok, akik nem veszik el maguktól a csomagot, pedig ott állnak mellettük. Viszont kérésre mindenki elveszi.

2011. márc. 13. 22:37
 10/27 anonim ***** válasza:
Egyetértek, én sem szeretem ha valaki leül mellém tömegközlekedési eszközön, pontosan azért mert nem szeretem ha idegenek tolakodnak be az intim szférámba. Nagyon érzékeny vagyok erre, ha zsúfolt járatokon kell utaznom az szabályosan lefáraszt, rettentően zavar.
2011. márc. 13. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!