Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan húznak le a vonatjegyes...

Hogyan húznak le a vonatjegyes csalók?

Figyelt kérdés

Vasútállomáson jól szituált fiatalember/asszony, pont ma kirúgták a melóból/albérletből/kórházból, és nem maradt pénze/ellopták a tárcáját, csak haza szeretne menni, de nem ismer a városban senkit, vegyél már neki egy jegyet légyszi, meg a férjének/feleségének is aki pont mosdóban van/nem akar kéregetni, csak ide Kisvárdára, alig 200 km, tényleg nem pénz kell, csak haza akar menni, holnap visszautalja.

A jegyek a vonat indulása előtt visszaválthatók.

Kérdeztem a pénztárost, hogy ez van-e kéregetés mögött, mondta, hogy persze, nem szabad adni nekik, vagy ha mégis akkor csakis bankkártyával, mert akkor oda térítik vissza a vételárat, a csaló nem kap semmit.

A múltkor elhajtottam egy ilyen bajbajutottat, akkor már persze fenyegetőzött is, ma meg láttam, hogy veszi neki valami madár a jegyet. Nem avatkoztam közbe, nem hiányzik hogy jövő héten megtámadjanak ott ahol nincs kamera. De ne legyetek madarak?

tegnap 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
84%
Ez most tényleg kérdés vagy csak kellett a kérdőjel a végére, mert másképp nem tudtad kiírni?
tegnap 22:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem lett volna muszáj, de azért gondoltam adok a stílusra.
tegnap 22:35
 3/3 anonim ***** válasza:
88%

#1 Lényeg az, hogy a kérdező felhívta a figyelmet.

Kösz, Kérdező.

ma 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!