Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A közúti vagy kötöttpályás...

A közúti vagy kötöttpályás járműveket szereted jobban, és miért?

Figyelt kérdés
jan. 4. 09:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A 9-es egy fideszes. Képzeld van olyan, akinek fontos, hogy ne lehessen fogást találni rajta.
jan. 8. 16:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Örömmel adót fizetni, na nee. De a szomszédot felnyomni, az az igazi öröm! A legjobb sport. Közös teherviselés van. Aki szerint nem, az majd megtanulja. Aki egész fiatalkorát áttanulta, és nehezen él meg, az természetes, hogy utálja a másikat, aki ügyeskedik. Én az autósokkal fizettetném ki a BKV működési költségeit, aki pedig busszal megy, ingyen utazhatna. Mindjárt nem lenne dugó, nem késnének a buszok. A kerékpárhasználatért pedig adóvisszatérítés járhatna, meg szép kártyával alkatrészt lehetne venni hozzá.
jan. 8. 16:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Én vonat mellett és főútvonal mellett lakom. A vonatokat gyerekkorom óta szeretem, bár jó 20 éve nem építettem már terepasztalt. Az autókat nem szeretem, mert: akárhányszor megáll a kocsisor, mindig felhangosítják az olcsó lakodalmast, és amikor elindulnak, lehalkítják, mert zavarja őket a vezetésben. Arra nem gondolnak, hogy másokat is zavarhat, akik mondjuk éjszaka dolgoznak veszélyes gépekkel egy gyárban, és nappal pihennének az otthonaikban. Ha gondolnak rájuk, az meg még rosszabb.
jan. 8. 17:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Én az elektromos járműveket szeretem, legyen az villamos vagy autó. Olyan közösségben létezem, ahol rajtam kívül mindenki dohányos. Egyedül engem zavar a büdös kipufogószag, mások nem érzik annyira, mert füsttel élnek. Fú, a 9-es egy szürkegazdaság párti lehet, akinek jó ez a mostani kormány. Lehet, hogy Pintér Sándor csókosa. Ő ért csak igazán az olajhoz.
jan. 8. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!