A Kiskörúton miért nem kötik rá a trolit a villamos felsővezetékre?
Figyelt kérdés
Meg persze kihúznak egy új vezetéket a másik pólusnak.nov. 5. 20:43
1/9 anonim válasza:
Aha, és a villamos hogy fogja használni csak az egyik vezetéket?
2/9 anonim válasza:
600 V – troli.
750 V – ellátás harmadik sínről.
825 V – Budapesti metró
1000 V – HÉV.
1500 V – felsővezeték, fogaskerekű
3000 V – felsővezeték.
3/9 anonim válasza:
#1: Gondolom, úgy gondolta a kérdező, hogy olyan távolságra teszik a 0 vezetéket, hogy a villamos áramszedője ne érjen hozzá.
Szerintem a villamos felsővezetéke nem jó a trolinak, a troli vezetéke szerintem merevebb.
#2: Ennek mi köze a kérdéshez?
4/9 anonim válasza:
2.
Mint látható, 5 troli sorbakötve pont jól tudná használni :)
5/9 anonim válasza:
#2: Nem értem, amit írtál. A villamos és a troli is 600 V-ról megy. Mi megy 3000 V-ról? Oda nem írtál semmit.
6/9 anonim válasza:
Majd ha kész lesz a biodóm és lesznek új hévek akkor kaptok trolit oda is.
7/9 anonim válasza:
Köszöni szépen Budapest a kioktatást, már évek óta jár ott troli...
8/9 anonim válasza:
Miért, eddig volt bármi gond belőle? Nem. Akkor meg?
Amúgy Bécsben sincs olyan hely, ahol a villamos közösen használná a felsővezetéket a trolival.
9/9 anonim válasza:
Szegeden van olyan rész, ahol a villamos közös pályán halad a trolival, de külön vezetéke van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!