Honnan kell tudnom egy Volánbusz megállóban, hogy ott sorban kell-e állni?
Egyes hosszabb járatokon van olyan szabály, hogy aki messzebbre utazik, az száll fel előbb és leghátulról töltődik fel a busz. Sofőrfüggő, valaki keményen betartja.
Azt valóban nem tudom, ki meddig utazik, azt tudom hol szállnak le sokan. Inkább az a baj, hogy tolakodik, felszáll, majd megáll kb az első sorban.
Viszont sokan az ajtó melletti ülésekért harcolnak, hiába utaznak a végállomásig. Tehát leszállni is először akarnak.
ma 12:10
Lehet hogy ilyen is van, bár megkérdőjelezhető hogy a sofőrnek van-e joga megmondani hogy ki hová üljön ha kifizette a jegyet. Szerintem nincs.
És te kitetted már a lábad a falvacskádból? Elmondanám, hogy a BKK megállóknál sehol sincs sor, még első ajtós járatokon se. Az megy előre, aki akar.
ma 15:20
Ugyan miért mondana csődöt? Részemről tök mindegy hogy BKK vagy Volánbusz vagy bármilyen áruház. Ha vannak előttem, nem tolakodok birkamód a másik elé. Mi ebben az érthetetlen?
Az az érthetetlen, hogy mellébeszélsz, és kb. minden egyes hozzászólásod ellentmond az előzőnek.
#11:"Egyes hosszabb járatokon van olyan szabály, hogy aki messzebbre utazik, az száll fel előbb és leghátulról töltődik fel a busz. "
#12:"megkérdőjelezhető hogy a sofőrnek van-e joga megmondani hogy ki hová üljön ha kifizette a jegyet."
A sofőr nem mondja meg, ki hova üljön, csak a felszállási sorrendet, a busz ettől még nem fog hátulról előre feltöltődni, mert az emberek összevissza ülnek le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!