Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Honnan kell tudnom egy Volánbu...

Honnan kell tudnom egy Volánbusz megállóban, hogy ott sorban kell-e állni?

Figyelt kérdés
okt. 19. 07:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%

Egyes hosszabb járatokon van olyan szabály, hogy aki messzebbre utazik, az száll fel előbb és leghátulról töltődik fel a busz. Sofőrfüggő, valaki keményen betartja.

Azt valóban nem tudom, ki meddig utazik, azt tudom hol szállnak le sokan. Inkább az a baj, hogy tolakodik, felszáll, majd megáll kb az első sorban.

Viszont sokan az ajtó melletti ülésekért harcolnak, hiába utaznak a végállomásig. Tehát leszállni is először akarnak.

okt. 19. 12:10
 12/35 anonim ***** válasza:
73%

ma 12:10

Lehet hogy ilyen is van, bár megkérdőjelezhető hogy a sofőrnek van-e joga megmondani hogy ki hová üljön ha kifizette a jegyet. Szerintem nincs.

okt. 19. 12:51
 13/35 anonim ***** válasza:
85%
Kérdezőnek:Én már azt nem értem, hogy mit nem értesz azon hogy sorakozni kell? Jártál már üzletben? Mit gondolsz, ott az emberek miért állnak egymás mögött a pénztárnál? Elmondom: Sorakoznak. És tudod hogyan? Pénztárhoz való érkezési idő sorrendjében.Furcsa mi?
okt. 19. 12:55
 14/35 A kérdező kommentje:

És te kitetted már a lábad a falvacskádból? Elmondanám, hogy a BKK megállóknál sehol sincs sor, még első ajtós járatokon se. Az megy előre, aki akar.

okt. 19. 15:09
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha kihalt senkiföldjén közlekedsz ahol 1-2 felszálló van akkor valóban nincsenek. A kérdésedben még Volánbusz megállóról beszéltél, de látom, elfelejtetted.
okt. 19. 15:18
 16/35 A kérdező kommentje:
És ha BKK-ról van szó, akkor máris csődöt mond az üzletes példád?
okt. 19. 15:20
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:20

Ugyan miért mondana csődöt? Részemről tök mindegy hogy BKK vagy Volánbusz vagy bármilyen áruház. Ha vannak előttem, nem tolakodok birkamód a másik elé. Mi ebben az érthetetlen?

okt. 19. 19:40
 18/35 A kérdező kommentje:

Az az érthetetlen, hogy mellébeszélsz, és kb. minden egyes hozzászólásod ellentmond az előzőnek.

okt. 19. 21:00
 19/35 eddiboy ***** válasza:
51%

#11:"Egyes hosszabb járatokon van olyan szabály, hogy aki messzebbre utazik, az száll fel előbb és leghátulról töltődik fel a busz. "

#12:"megkérdőjelezhető hogy a sofőrnek van-e joga megmondani hogy ki hová üljön ha kifizette a jegyet."

A sofőr nem mondja meg, ki hova üljön, csak a felszállási sorrendet, a busz ettől még nem fog hátulról előre feltöltődni, mert az emberek összevissza ülnek le.

okt. 20. 03:03
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Eleve sok esetben véges a busz kapacitása, főleg ha nem szállíthat álló utast. Így evidens, hogy az maradjon le aki később érkezett.
okt. 20. 12:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!