FlixBus-ra fel lehet vinni a táskám mellé egy szatyrot is? Vagy azért is külön fizetni kell?
Figyelt kérdés
Ahogy olvastam az alap árban benne vagy egy táska meg egy poggyász, de ha nekem csak egy hátizsákom van meg egy szatyrom azt felvihetem? Utaznék Bécsbe és abban lenne a kajám.ma 11:26
1/5 anonim válasza:
A táskát beteheted a csomagtartóba, úgy igen. Ez is benne van az árban.
3/5 A kérdező kommentje:
A szatyor már nem fér bele, mivel a táska tele lesz ruhával és egyéb dolgaimmal. Maximum még arra gondoltam, hogy felakasztom a vállamra a szatyrot és ráveszem a kabátot.
ma 15:12
5/5 anonim válasza:
Es nehogy azt mond hogy nem fer bele, nem igaz hogy nincs egy nagyobb szatyrod, te!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!