Budapestről Hollókőre hogy érdemes utazni, melyik a legegyszerűbb megoldás?
Holnap reggel szeretnék menni, vonattal.
A google maps ugye több megoldást is kidobott, de már gőzöm nincs melyik lenne a legideálisabb, úgyhogy mindenképp személyes tapasztalataitokat kérném.
A minél kevesebb átszállás lenne a cél.
Menjek el Pásztóig, ott szálljak át a buszra, vagy inkább Bagon szálljak át, vagy tudtok jobbat?
Hát azt csak el tudod dönteni, hogy átszállás, utazási idő, kényelem és ár szempontjából melyik a legideálisabb neked, vagy nem?
Én pl valószínűleg ezt választanám, de megint más ha pl Zuglóból mész, mert onnan egy busz kivisz.
Hú nagyon köszi!! Nem tudtam, hogy hétvégén közvetlen járat van, akkor lehet megnézem azt!
Szerencsére nem fix az odaút dátuma, tudok benne egy kicsit variálni.
# 7 amúgy én is megdöbbentem, de rohadt kacifántos odajutni.
Busz alig van, csak ritkán jár, ha meg vonattal mész, átszállhatsz 3-4-szer.
Nagyon dühítő, nincs mindenkinek autója.
Ez igaz, illetve például a közeli Szécsényről és Felsőtoldról vagy utóbbi kettő között sem egyszerű. Én Szécsényben üdültem, az Isten tenyerén át lejutottam Felsőtoldra és U-betűvel utazhattam át Nógrád vidéket Szécsénybe.
A Bakony és Nógrád vidék közlekedése kissé szutyok és meg kell próbálni konkrét pontossággal megtervezni. Nógrád vidéken például Drégely vára is nehezen megközelíthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!