Budapestről Hollókőre hogy érdemes utazni, melyik a legegyszerűbb megoldás?
Holnap reggel szeretnék menni, vonattal.
A google maps ugye több megoldást is kidobott, de már gőzöm nincs melyik lenne a legideálisabb, úgyhogy mindenképp személyes tapasztalataitokat kérném.
A minél kevesebb átszállás lenne a cél.
Menjek el Pásztóig, ott szálljak át a buszra, vagy inkább Bagon szálljak át, vagy tudtok jobbat?

Én eddig üdülés alatt balassai és szécsényi szállásról mentem Hollókőre, de egyszer én is mennék csak így Budapestről. Kifogtam azt a furi helyzetet 24-ben, hogy Nagypénteken volt osztálykirándulás az Isten tenyeréhez és nem tudtam lefotózni sem. Rendkívül bosszantó volt, életemben csak akkor voltam ott. Előre nem jelzett vihar is jött és 1 órán át a tanárok rá sem szóltak a kölykökre. Vígan ott ugráltak még a jégesőben is, nekem pedig jött buszom Felsőtoldon.
Egyszer talán Sopronra is leugrok, mert ott előnytelenek a szállások és múltkori szállásom ára rejtélyes okból duplája lett. (Plusz nem lett nagy kedvenc a város.)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!