Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az új MÁV vezér úgy teljesíti...

Az új MÁV vezér úgy teljesíti ígéretét, miszerint 1 hónap alatt radikálisan csökken a késő IC-k aránya, hogy pl. megnövelték a Miskolc-Budapest menetidejét 2 óra 41 percre?

Figyelt kérdés
Azóta ritka a késés azon a vonalon.

szept. 26. 10:59
 1/9 Justinianus ***** válasza:
7%
Nem növelték meg az IC menetidejét.
szept. 26. 12:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Nézd meg.
szept. 26. 12:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Tudom, a táv egy részén személyvonatként megy, de lazítás történt összességében a vonalon.
szept. 26. 12:13
 4/9 anonim ***** válasza:
84%
Megnéztem app-ban, tényleg 2 óra 41 percet ír
szept. 26. 16:34
 5/9 Justinianus ***** válasza:
0%

"Tudom, a táv egy részén személyvonatként megy,"

Akkor ezek szerint nem az IC menetidejét növelték meg, ahogy az első válaszomban is írtam.

Eddig 2 óra 14 perc volt a menetidő Miskolc-Keleti között, most 2 óra 41, az 27 perc növekedés. Füzesabonyig hét állomáson megáll, az azt jelenti, hogy hétszer fél perc veszteség megállásnál, hétszer 2,5 perc veszteség indulásnál, plusz a tartózkodás, az ha jól számolom , egy perc tartózkodással számolva 24,5 perc. De ezt számítógép szerkesztette ki, bár a hagyományos módszer is működik. :)

Pont azért van most vágányzár, hogy ne kelljen növelni az IC menetidejét.

És az még csak a szinten tartás. Öt-tízszer ennyi kellene folyamatosan az országban, és akkor talán belátható időn (10-15 év) láthatnánk valami érdemi fejlődést.

szept. 26. 17:26
 6/9 Justinianus ***** válasza:
*belátható időn (10-15 év) belül
szept. 26. 17:26
 7/9 Justinianus ***** válasza:
bocsánat *hétszer 2 perc veszteség indulásnál
szept. 26. 17:31
 8/9 anonim ***** válasza:
68%
Végre megcsinálják. A kör IC a Nyugatiból Debrecen felé a legritkább esetben késett, visszafelé viszont minden áldott alkalommal és csak a székesfehérvári jóindulatán múlt, hogy megvárta-e (az esetek 60%-ában elment). Kéthetente utaztam a vonalon tavaly. A gép szerint Hatvan környékén szedte össze mindig a késést.
szept. 26. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Most 2:41 perc a menetidő, október 19-én már 2:14, ki lehet találni, hogy a vágányzár miatt hosszabb most 27 perccel a menetidő.

A késő IC-k arányán sokat segít, hogy sokkal kevesebb vonat és utas megy a Balaton felé.

szept. 26. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!