2/13 anonim válasza:
4-es metrónak 31 év kellett fogantatástól megnyitásig. Tippelhetsz, mikor lesz 5-ös.
4/13 anonim válasza:
Saccra 2035-40 között, ha 30-ig nekilátnak. Terv már ott van évtizedek óta a normális 4-es vonallal, a bővített 3-as és bővített 2-es vonallal, de előbb nevezik át a hévet metrónak, minthogy tényleg legyen valami új.
5/13 anonim válasza:
#2 És tegyük hozzá az is fele olyan hosszú lett, mint ahogy tervezték.
6/13 anonim válasza:
#5 És kényelmes, meg valamennyire tehermentesíti a villamosokat, de amennyibe került, ahhoz képest értelmetlen.
7/13 anonim válasza:
Ezzel a (gazdaság)politikával nincs realitása a megvalósításnak semmilyen időtávon
8/13 anonim válasza:
Belátható időn belül szerintem kizárt. A 4-es is mennyit tolódott!
9/13 anonim válasza:
Nem értem azokat, akik a 4-es metróhoz hasonlítják. A déli hévek Kálvin térig való meghosszabbítását már 1952-ben is néhány éven belülre igérték, szóval ha annyit tolódik, mint a 4-es metró, akkor is már évtizedek óta kész kellene, hogy legyen.
10/13 nb2019 válasza:
Amikor felkerültem Budapestre, a következő volt az ütemterv:
2009: M4 Keletiig
2010: M4 Bosnyákig
10-es évek közepe: M5
(Ja, és e-jegy /nem a mai mobil/ bevezetés 2006-8 között.)
Azóta volt már a csepeli hév villamosnak tervezve, majd ismét föld alatt bevinni a Kálvinig, akarták már meghosszabbítani dél felé is. Egyszer szó van alacsony padlóról, majd magas-peronról. Több áramnemű vonatokról, vagy a HÉV-ként, de feszültság-cseréről. Mondhat bárki bármit, amíg nincs egy végleges koncepció, csak ötletelés, meg terv-pályázatok, addig nem kell "aggódni" hogy hamar M5 járjon. És ez még nem is annak a kérdése, hogy pénz van-e rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!