Hogy tudok online venni helyjegyet Volánbuszra?
egyébként MÁV app-ban van országbérletem, de nem találom azt, hogy csak helyjegyet hogy tudok venni.
köszönöm.
Kérdező, beállítod, hogy busz. Beírod az állomásokat. Pipálod, hogy csak helyjegyet.
Majd részletes keresés, pipálod, hogy helyfoglalással. A közlekedési eszközt visszaállítod buszra, mert a részletes keresésnél vonatra vált 😂
a keresési feltételeknél bepipáltam, hogy csak helyjegyet szeretnék.
a szolgáltatásoknál bejelöltem, hogy Helyjegy második osztály, viszont ezzel együtt a Személyszállítás 2. kocsiosztályon is be van pipálva, és azt nem bírom kiszedni a Máv app-ban, a kettő együtt van bejelölve.
ha ezekkel a beállításokkal kerestem busz járatokat, akkor volt ahol el tudtam indítani a vásárlást, viszont olyan fura, mintha vonat lenne. ott van a helyjegyen h pl. 74-es kocsi, 22-es szék.
viszont a legötöbb próbákozásnál nem is jutottam el addig hogy meg tudjam venni a jegyet. hibaüzenet: Sikertelen helyfoglalás. Adott viszonylaton nem közlekedik vonat.
tudnátok segíteni a fentiekben?
Nem mindenki tudja megvenni az új helyjegyet a Volánbusz-jegye mellé
"jelenleg a Budapestről induló és oda érkező járatokra vásárolható helyjegy"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!