Most a Volán melyik online vásárolt jegyet fogadja el?
A MÁV app előnye, hogy most már átszállásos buszútnál is egyben tudod megvenni a jegyet az összkilométerre, így olcsóbb. Múltkor kipróbáltam, működik.
Egy hibája van. A menetrendi indulási idő előtt érvénytelennek mutatja a jegyet a validátoron való leolvasáskor a sofőr képernyőjén, és mutogatni kell a képernyőt, és magyarázkodni, hogy erre a buszra szól a jegy. Márpedig a buszok általában hamarabb beállnak a megállóba, mint az indulási idő. Remélem, ezt a problémát hamar kijavítják, én is fogom jelezni feléjük.
Az az igazság, hogy nekem inkább az a kényelmi szempont, hogy együtt tudom kezelni a helyi, illetve a helyközi jegyeket. Volán buszra a legritkábban szállok át, hiszen ez a busz, amivel rendszeresen járok majdnem a házunk bejárata elől indul és közvetlen a helyi járatos busz megállójánál rak le. Viszont mivel a helyi járatos busz nem a Volánhoz tartozik, így a MÁV appban nem tudok rá jegyet venni, viszont a Közlekedési Mobiljegy alkalmazásban igen és így ugyanott vannak a jegyeim.
Köszönöm a válaszokat, mindenképp kipróbálom. Bár a minap hallottam, hogy egy idős sofőr nem volt hajlandó felengedni az utast, mondván neki nem szóltak a mobiljegyről, így nem fogadhatja el, de gondolom ez egy nagyon kirívó eset volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!