Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Buszsofőrök mennyire szoktak...

Buszsofőrök mennyire szoktak akadékoskodni, ha elektromos rollert szeretnék szállítani?

Figyelt kérdés
febr. 17. 00:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Buszsofőr vagyok. Nem zavar, ha csomagtartós "ládás" busszal vagyok akkor sajna oda kell rakni, ha nincs akkor jöhet az utastérbe. Múltkor egy utas benne akarta hagyni, futottam utána, hogy " legalább mutasd meg hogyan müködik a rollered" uhh , de bevörösödött, mondta 300 ezer volt és majdnem elhagyta. Egyébként jól megszívta volna mert lerobbantam sötét volt még és amelyik busz jött mentesíteni azzal mentem tovább mert visszafele 35 percem volt, siettem másik buszért és az még mindig a javításba van.
febr. 17. 03:30
 2/10 A kérdező kommentje:
És a csomagtérben le lehet rögzíteni valahogy? A kicsit vizes, vagy koszosabb eszközökkel hogy állsz? Mi az a szint, amikor nem viszed el?
febr. 17. 04:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Semennyire.
febr. 17. 11:57
 4/10 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Hol, a piros hetesen délután négykor, vagy a Bükkfarekettyési Alfa Volán déli járatán ahol Marika néni van csak a buszon?
febr. 17. 13:40
 5/10 A kérdező kommentje:
4.: Hát kb. a kettő közötti. Budapestre járnék fel vidékről. Fél négykor indulnék délután, és este jönnék haza, 8 vagy 9 órakor. Azért tettem fel a kérdést, mert rendszeresen járnék, és rollerrel 1-1 órát tudnék spórolni. Lehet lesz olyan is, amikor csak az utolsó buszt érem el, és jó lenne, ha a sofőrök nem tudnának keresztbe tenni.
febr. 17. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon emberfüggő. Vannak nagyon kedves buszsofőrök és vannak, akik szó szerint mindenbe belekötnek (babakocsi, fiatalok).
febr. 17. 14:58
 7/10 A kérdező kommentje:
És az utóbbiakkal szemben mi a jó stratégia? Kiállni magunkért, leállni velük vitázni, ha nem akar elvinni mégsem?
febr. 17. 15:00
 8/10 anonim ***** válasza:

#1 vagyok. Rögzíteni nem lehet, volt mondták törékeny a csomag, mondom akkor jó, mert sok lesz a papírmunka vele. Nincs se spaniferem sem rögzítési pont.

Koszos.. vizes. Képzeld el, hogy 14-15 óra meló után mennyire szívesen takarítasz még kedvessegből? Kivétel vagyok szerintem mert szerintem én sosem takarítottam munkaidő lejárta után, ugy marad, telephelyen van 3 takarító, kérni kell, hogy takarítsanak, az vagy fél óra, most év elején felmosót sem adnak, seprü van csak. Tehát nem tudsz kérni felmosót és könyörögni kell, hogy takarítsanak. :D

tegnapelőtt 04:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem szeretem, amikor a buszsofőr az első ülésekre mind a négyre rápakol, vagy rámszól, amikor odaülnék. Közben állunk a buszon, mint a heringek.
tegnap 14:05
 10/10 A kérdező kommentje:
8.: Azért normális emberi lény nem visz fel retkes rollert a buszra. Mibe tart belerakni egy kukászsákba? Visz az ember kettőt, vagy egy nagyobbat, és beleteszi, ha koszos. Ez tényleg semmi helyet nem foglal kb., súlya pedig szintén alig van.
tegnap 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!