Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » 2M62 mozdonyok járnak még át...

2M62 mozdonyok járnak még át hozzánk Ukrajnából?

Figyelt kérdés

febr. 15. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
76%

A források szerint:

[link]

nem.

febr. 15. 20:09
 2/10 Mad Max2 ***** válasza:
44%

Szerintem... A MÁV nak is van még szergej mozdonya használatban

Majd valami MÁV os benfentes megerősiti, vagy cáfolja ha udetéved.

febr. 15. 20:44
 3/10 A kérdező kommentje:

Persze, simák még nekünk is vannak bőven, eredeti is.

De én a dupla, kétszekciós verzióra gondoltam.

febr. 15. 20:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Járnak át. Ilyenekkel hozzák ukránból a 5000-6000 tonnás vonatokat. Nem Csap felé közlekednek ezek hanem Szalóka - Eperjeske vonalon.

A Lölöék vettek egyet, ott állt sokáig Ferencváros fűtőházban. Nem tudom megvan-e még, vagy a v-híd bedőlésével vissza is adták.

febr. 15. 21:27
 5/10 A kérdező kommentje:

Az jó akkor, lehet el kéne menjek megnéznem!

A v-hídnak vannak olyanok, amiknek 2M62 a pályaszáma, azok gondolom szétválasztott kétszekciósak.

febr. 15. 21:29
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Megvették egyben és szétszedték és csináltak bele vezetőállást a másik oldalára is. Nem tudom mi értelme volt ennek... :D
febr. 15. 21:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Gondolom úgy olcsóbb volt, egy normál nyomtávú, ekkora, ilyen idős mozdonyt nem sokan vennének szerintem meg egyben.
febr. 15. 21:54
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Valami mutyi lehetett ebben is...

Halomba állnak a Szergejek magyarban is.

Az hogy széles vagy normál csak a forgóváztól függ. Úgyhogy alá kell tolni egy széles forgóvázat egy meglévő gép alá, a csavarkapcsolt lecserélni központi ütközőre és mehet. Záhonyban többször volt is ilyen hogy normál (nem 5XX-as pályaszámú) Szergej volt szélesre alakítva ideiglenesen, mert nem volt elég széles Szergej.

Sőt Púposok is voltak szélesek.

febr. 15. 22:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Lehet, annyira nem vagyok benne, közel a dolgokhoz, csak kivülállóként szeretem a dízelmozdonyokat! Igen a Púposból is volt széles, nem tudom maradt e még működő.
febr. 15. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
7%

#4:

Lölőék vettek egyet...és akkor mi volt, Andikával odajárogattak a fűtőházba gyönyörködni benne, vagy mi a f*sz? 😂

febr. 16. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!