Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nincs komp Csepel és...

Miért nincs komp Csepel és Budafok között?

Figyelt kérdés
máj. 4. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
#39: A 7 kérdésből egyre sem válaszoltál érdemben
máj. 5. 20:25
 42/62 A kérdező kommentje:

Szóval nem fér fel minden kocsi, ezért oda se mennek az autósok? De akkor mégiscsak delfér minden autós.

Mi lenne, ha nem paradoxonokkal érvelnél?

máj. 5. 20:28
 43/62 A kérdező kommentje:

Pont ezt mondom, hogy a 7 kérdésed együttesen is csak annyit cáfolhatna, hogy a tömegközlekedők egy része nem fogja használni a kompot.

máj. 5. 20:29
 44/62 anonim ***** válasza:

#42: Azt mondtam, hogy minden eshetőséget figyelembe kell venni, ezek is lehetnek motivációs téynezők, amikor kimegy valaki az óránként járó komphoz.

#43: Akkor miért nem mersz válaszolni azokra a kérdésekre?

De igazából már az 5. oldalon járunk, de még mindig nem sikerült kibogozni, hogy jelenleg milyen menetidővel honnan hova mész...

máj. 5. 21:09
 45/62 A kérdező kommentje:
Elég sok helyre megyek. Nyáron például a Balatonhoz mennék a komppal. Most el kell menni a Camponáig 138-assal. Mennék a Déli pályaudvar környékére is. Most 4-6-ossal el kell menni az Blaháig vagy 2-essel a Kossuth térig, és onnan metróval. Budafok vasútállomástól ez rövidebb lenne.
máj. 5. 23:05
 46/62 anonim ***** válasza:

#45: És honnan akarsz eljutni ezekre a helyekre?

Komolyan 5 oldal alatt nem sikerül megfogalmazni az igényeket rendesen, de azért mindenki més hülye mert nem akar kompot az ismeretlen igényekre...

Miért nem jó HÉV-vel a Borárosra menni és máris egy csomópontban vagy, ahonnan minden elérhető

máj. 6. 06:57
 47/62 A kérdező kommentje:
Te bármire csak ellenkezni tudsz?
máj. 6. 07:55
 48/62 A kérdező kommentje:

"#42: Azt mondtam, hogy minden eshetőséget figyelembe kell venni, ezek is lehetnek motivációs téynezők, amikor kimegy valaki az óránként járó komphoz."

Akkor válaszolnál végre a kérdésemre, ha már magad is beismerted, hogy amit mondtál az nem érv?

máj. 6. 08:27
 49/62 anonim ***** válasza:
#48: Melyik kérdésedre nem kaptál választ? Én mennyire nem? Mit ismertem be szerinted?
máj. 6. 10:20
 50/62 A kérdező kommentje:
A te kérdéseid egytől egyig feleslegesek. Egy olyan kérdést nem tudtál eddig feltenni, amely arra vonatkozna, hogy az óránkènti 6-8 autó nem jönne össze. Minek válaszoljak olyan kérdésekre, amikben csupán azt fejtegeted, hogy nem sok ember venné hasznát?
máj. 6. 10:49
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!