Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nincs komp Csepel és...

Miért nincs komp Csepel és Budafok között?

Figyelt kérdés
máj. 4. 15:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 A kérdező kommentje:

"Reakciós? Az mi?"

Az, amit a te agyad soha nem fog megérteni, mert képtelen rá.

máj. 5. 12:46
 22/62 anonim ***** válasza:
100%

#21: Oké, legalább azt megtudtuk, hogy a kérdéshez érdemben már nem tudsz hozzászólni, és a gondolatmeneted csúfos bukását személyeskedéssel próbálod csak elnyomni, mert más fegyvered nem maradt.

Csak így tovább, még pár ilyen kérdés, és lehetsz az ügyeletes Balázska az oldalon.

máj. 5. 12:50
 23/62 A kérdező kommentje:

Felesleges érdemben hozzászólni, ha már előre kitaláltad, hogy bármit is mondok, te fél óránál hosszabbnak vagy csak hajlandó számolni egy 4 perces hajóutat.

máj. 5. 12:51
 24/62 anonim ***** válasza:
100%
#23: szerintem kellő részletességgel leírtam, miért és hogyan kell számolni. Erre nulla érdemi reakciód volt a szeméyleskedésen kívül és még te kéred ki magadnak, hogy nem tudsz vitázni így?
máj. 5. 12:59
 25/62 A kérdező kommentje:

Szerintem még arra se mutattál semmi forrást, hogy 10 perc eljutni Csepelről Budafokra.

máj. 5. 13:02
 26/62 anonim ***** válasza:
100%
#25: hogyan mutathatnék rá, ha nem adtál 2 pontos címet és időpontot? Mivel ezek nincsenek, pont ezért írtam le egy mérési módszertant, amivel te meg tudod határozni nagyjából, hogy mennyire vakvágány a gondolat a komppal
máj. 5. 13:03
 27/62 anonim ***** válasza:
100%
#24, irigylem a türelmedet! Én már rég feladtam. Meg van győződve róla, hogy a komp neki a kert végéből indul, akkor amikor ő füttyent, mert egész nap csak rá vár indulásra készen. Mindezt természetesen teljesen inygenesen. Vagy ennyire unatkozik és ezzel szórakozik, nem tudom eldönteni...
máj. 5. 13:05
 28/62 A kérdező kommentje:
Ti írtátok, hogy azért felesleges a komp, mert 10 perc csak körbemenni a Lágymányosi vagy az M0 híd felé. Erre kérek forrást. Ha nem tudtok forrást, mert nincs pontos hely, akkor mégis mire alapoztátok a 10 percet? Hasraütésszerűen?
máj. 5. 13:09
 29/62 anonim ***** válasza:

Tessék! 14 perc, 4 percet tévedtem!

[link]

Nyomtasd ki, vidd be az önkormányzatra, verd az asztalt, hogy neked kell a komp, mert a gyakorin azt írták, hogy az nem is 14 perc, hanem csak 10!

A komp ugyebár azonnal indul, ahogy ott teremsz, bármely napszakban, odáig eljutni is 0 perc és 0 perc a menerideje?! Mert ha nem, akkor időban ennyit sem spórolsz, cserébe kiadsz minden egyes útra saccra 1500-2000Ft-ot. A hülyének is megéri! :D

máj. 5. 13:57
 30/62 A kérdező kommentje:

Azaz 40 százalékot hazudtál.

máj. 5. 14:02
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!