Pesten tömegközlekedők, szeretitek, vagy hátránynak érzitek ha mindennap BKV-tok?
Figyelt kérdés
Vagy sztesszesebnek, vagy pl sztrsszmentesnek élitek meg ha mindennap nap munkába mentek.2024. ápr. 19. 12:45
21/23 anonim válasza:
Szerintem meg túl kéne lépni ezen az erkölcsi nyivákoláson, hogy az emberek szemlélete így meg úgy. A felebaráti önzetlenségre bazírozó rendszerek sorsa mindig bukás, az ember elsősorban magának akar jót. A lakosok többsége akkor választja a tömegközlekedést, ha valamiért jobban megéri neki, mint az autó, ez mindenhol így van.
22/23 anonim válasza:
Autóval max 10 percet tudnék spórolni napi bejárással. Inkább buszon töltöm ahol nyugisan még valami mást is tudok csinálni, nem beszélve a költségekről, mert ha a Budapesti tömegközlekedés nem is a világ csúcsa, ár-arány értékben kimagaslóan jó. Igazából a HÉV/Metró hálózat az ami szerintem erősen elmaradott hasonló méretű/fejlettségű városoktól. Németországban a metró azért van hogy külvárosból gyorsan belehessen jutni belvárosba, Budapesten a Metró arra jó hogy belsőbb kerületekből betudjunk jutni a legbelsőbb kerületekbe, tényleg kéne az a HÉV/Metró összekötés, meg a 4-es Bosnyákig vagy egészen Újpalotáig való kihúzása.
23/23 anonim válasza:
egyébként szerintem baromira nem mindegy, milyen körülmények közt utazol.
nekem a tömegközlekedés, az azt takarja, hogy korszerű vonattal bejövök, majd átszállok elsőajtós buszra. itt tényleg érvényesül az, hogy kulturált, nyugis körülmények közt utazok, át tudom gondolni a feladataimat, vagy csak nézelődök, kikapcsolódok, stb. össze se lehet hasonlítani egy 4-es/6-os csúcsideji heringparti jelentette stresszforrással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!