Miért mondják, hogy a távhő miatt nem lehet visszatenni a villamost az Erzsébet hídra, mikor másik hídon simán van mindkettő, ott nem gond?
Szerintem a kettő közül valamelyik hídnál nem stimmel valami, és igen, a politikai döntések körül.
Gond tudtommal mindegyikkel van. Tudtommal a kábelhidak "erős" hidak amúgy.
#11: Mi nem stimmel szerinted?
A "Tudtommal" az mit takar és milyen mértékben vonatkozik a két konkrét hídra?
Szerintem ebben a városban azon a hídon lehet villamos, amire a politika azt mondja, hogy igen és azon nem, amire azt mondja, hogy nem.
Hallottam pl olyanról is, hogy elhazudták próbaterhelés eredményét.
#13: Ja, hogy szerinted, meg hallottad. Értem. Nincs több kérdésem.
Ebben az esetben ismét javasolnám a BME-t, ahol tudsz rendelni egy szakvéleményt.
Húha faszikám... nagyon komoly rövidzárlat van a fejedben :D
Tipiki fővárosi - nagyfalusi ahogy mi itt vidéken mondjuk - tróger vagy. Nektek minden sarkon van egy híd, meg metró, villamos, troli, mindegyik felújítva és nem elég. Mit akarsz még?
#16: Ártatlanság vélelme, tessék feljelentést tenni és bizonyítani. Ja, hogy az már a fotelforradalmárnak nem megy?
Továbbra is tartom, hogy szakmailag jók vagyunk, a szakmai feletti politikai döntéseket lehet max bírálni, de annak meg nincs köze az eredeti kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!