Debrecenből a Tisza-tóhoz miért olyan vonatokat indít a MÁV amin összesen 2 (azaz kettő) darab kerékpárhely van?
#10 Vannak kerékpárszállító vagonok, Balaton felé rendszeresen láttam.
De ja, közszférában mostanában az a fontos, hogy szépítgessék a várakat az uraságoknak.
13 - " megteheti, hogy nem enged fel."
Miért vállalná ezt a konfliktust? Annyira nem fizetik jól őket.
Nem hiányzik a MÁV-nak a sajtó...
Tudom, nem egészen ez volt a kérdés, de menj másfelé bringázni. Debrecenből kiváló lehetőségeid vannak, egy csomó jó útvonal érhető el max. két óra vonatozással, ahol szállíthatod is a bringád. Bükk, Zemplén, Nyiregy, Románia, Szatmári-síkság, akár Budapest.
Én a fővárosban élek és hasonló okok miatt kerülöm az összes népszerű helyre menő (pl. Dunakanyar, Balaton) vonatot. Ezekre legfeljebb decemberben, januárban váltok jegyet, vagy vonat kiiktatásával, kizárólag bringával megyek arra.
#17 Én a környéken a Kör IC-n (Nyugati-Nyíregyháza-Keleti vagy fordítva) és a nagykereki vonaton szállítottam bringát.
Előbbiben modern IC+ kocsik vannak, ahol 7 bringa is elfér (jellemzően nincs tele), utóbbin pedig Uzsgyi, azon a vonalon általában a két kerékpáros hely is bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!