Miért nem tiltják be a vonaton az evést?
Pár éve még volt IC amin volt büfés néni tologatva a kínálatot. Most IC-ken büfékocsi van, és amúgy egész jó.
Amúgy a főtt tojás (meg a lecsós dolgok, fasírt) tényleg olyan dolgok, amiket pl. céges mikróban nem illik mikrózni, terhes nőknek hányingert okozhat a szaga stb. De egy parizeres/kolbászos szendvicsen kiakadni azért nagyon nagy túlzás.
#9: "ne a nukleáris szendvicseket légyszi"
Szerintem túl sokat utazol Paks környékén 🤣 Csak szólok, hogy ha valaki nukleáris szendvicset eszik, akkor jobb ha a vonatról, sőt a vonatállomásról is menekülsz 😉
A "Nukleáris szendvicset" még nem kóstoltam, biztos Paks környékén kapható. Valakinek van már vele tapasztalata? 😃
Imádom a különleges ínyencségeket. 😋
#23, 24
Nagyon finom, de tudom ajánlani az uránium-dogot, és a Chernobyl pasztás pizzát, mellég egy kis Nuka-Colával leöblítve.
Egyébként tényleg nincs semmi illata a parizeres szendvicsnek, ha csak nincs emberfeletti szaglásod. Ezek után legyen törvénybe hozva, hogy csak csupasz kenyeret lehessen enni, csapvízzel, de azt is vakum sisakban, hogy nehogy valakit zavarjon a kenyérillat. Sőt, mindenki vákumruhában járjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!