Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem tiltják be a vonaton...

Miért nem tiltják be a vonaton az evést?

Figyelt kérdés
Undorito, hogy a sok proli allandoan eszi a budos parizeres szendvicset amitol buzlik az egesz kocsi. Semmi tekintettel nincsenek az emberekre.
2023. aug. 22. 16:51
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%
#9: Szerintem nincs is jobb parfüm, mint egy kolbászos paprikás szendvics kőbányaival leöblítve majd felböfögve.
2023. aug. 22. 17:41
 12/25 anonim ***** válasza:
16%
Ezt nem nagyon tudod szabályozni. Ez alap kultúra kéne legyen.
2023. aug. 22. 17:53
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
napi #tilcsákbe is megvolt...
2023. aug. 22. 17:58
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
Akinek egy parizeres szendvics büdös, az minek jár vonattal? :D Elkényeztetett hisztis picsa.
2023. aug. 22. 18:19
 15/25 anonim ***** válasza:
73%

#14 szerintem meg ez is egy troll, aki mindig megkérdezi valamiről, hogy miért nem tiltják be...

Miért nem tiltják be a sportkocsikat, az erős motorokat, a kamionokat, a fedélzeti kamerákat, azt, hogy egy autóban egy ember üljön, azt, hogy a főúton menjen az átmenő forgalom, stb.

2023. aug. 22. 18:26
 16/25 anonim ***** válasza:
73%
#15 Kösz. Jogos. Akkor felesleges volt válaszolnom.
2023. aug. 22. 18:27
 17/25 anonim ***** válasza:
85%

És ha valaki véletlenül neked tol egy bevásárlókocsit, akkor miért nem tiltják be a használatukat, ha valaki erős fékezésre kényszerítve, szabálytalanul kihajt eléd, akkor miért nem tiltják be a közlekedést, ha késik a busz, akkor miért nem tiltják meg a késést stb.?

Mindenkit sajnálok, aki valamilyen kellemetlenség átélése után kilátástalanul, nagy általános változtatást vár el, hosszan foglalkoztatja az élmény, mindenkit, akit elér, terhel a panaszkodásával, de együtt érezni nem tudok.

Nem csak a születésemtől eltelt évek alapján vagyok felnőtt; ha ilyesmi kellemetlen élmény ér, azalatt sem török össze, a múltával túl is teszem magam rajta, úgy ahogy van, elfelejtem, nem dédelgetem, siránkozom miatta, ahol és akinek csak tudok.

2023. aug. 22. 18:36
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

15 és 17

A legfontosabb „miért nem tiltják be” kimaradt: miért nem tiltják be az idióta kérdéseket a gyk-n?

2023. aug. 22. 22:34
 19/25 anonim ***** válasza:
51%
Igazad van. Nekem személyesen gordonremszi készíti a szarvasgombával töltött kaviáros sült kacsát. Kacsát a prolinak!
2023. aug. 22. 23:27
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Régebben az Utasellátó vállalat működtetett mini mozgóbüfét a vonatokon. Lehetett kapni szendvicseket, édességeket sört is cigit is. Aztán ez megszűnt nálunk, de nem magyar találmány volt és sok ország vasútján ma is létező szolgáltatás.

Mindegyiken tiltsák be, vagy csak nálunk?

Egyébként a parizer (meg a tojás, amit írt valaki) nagyon szerény illatú. Jó kis füstölt kolbász már durvább, az igaz.

2023. aug. 23. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!