Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ez egy megszokott dolog (MÁV)...

Ez egy megszokott dolog (MÁV) vonattal utazással kapcsolatban ?

Figyelt kérdés
Utaztunk a Balatonra Békéscsabáról. Odafelé és visszafelé is lerobbant a vonat. Odafelé még kibírható volt, de visszafelé 3 órát álltunk, az amúgy is hosszú út így majdnem 9órás lett. A vonaton a "bemondó" folyamatosan röhögésben tört ki, amikor közölte hogy nem tudunk továbbmenni. Raadásul folyamatosan cikizték az utasokat, hogy milyen szerencsétlenek.A kalauzt nem is minősítem, végig kárörvendően röhögött, és kikezdett a női utasokkal . Utazott a vonaton egy pár hetes kisbaba is, meg sok gyerek, akik pánikba estek,azokon is csak röhögtek.Tavaly amikor voltunk ugyanezen a vonalon, szintén oda-vissza lerobbantunk. Ez másokkal is ilyen sűrűn előfordul, más vonalokon?

2023. aug. 13. 08:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
71%
cool story bro
2023. aug. 13. 08:58
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Az jellemzőbb, hogy a bemondó teljesen néma, a kalauz meg sehol. Menj inkább az Interrégióval Budapestre és ott szállj át, azok FLIRT-ök, nem robbannak le és van rajtuk normális klíma.
2023. aug. 13. 09:01
 3/17 anonim ***** válasza:
38%
Csak ma 3x jártam így.
2023. aug. 13. 09:07
 4/17 A kérdező kommentje:
Utánaszámoltam 9.5 óra volt. Szóval akkor ez megszokott dolog
2023. aug. 13. 09:10
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
A máv jogi osztályán dolgozom. Leírnád a pontos adatokat, hogy tudjunk inrézkedni?
2023. aug. 13. 09:21
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Én BUdapestre utaztam, ott ugyan más probléma volt. Ugye, hónapok óta rossz egyik Budapest-Győr szerelvénynek az egyik ajtaja, nem nyílik ki. Valaki le akart szállni, és nem vette észre a kiírást. Átküldték a kalauz másik ajtóhoz. Utána jól lehülyézte, amiért nem veszi észre a kiírást. De ki is itt a hülye? Inkább ők. Mi van, a tűzvédelmi, biztonsági szakember vagy intézmény tudomást szerez erről, hogy hónapok óta nem képesek egy ajtót megcsinálni? Fizethetnek rendesen! Hát így kéne lehülyézni az utasokat. Kicsit vissza kellett fognom magam, hogy ne szóljak ott akkor.
2023. aug. 13. 09:37
 7/17 anonim ***** válasza:

Sosem fordult elő még velem ilyen, eléggé hihetetlennek tűnik.

Három órát még gázolás miatt sem szokott állni egy vonat.

2023. aug. 13. 09:46
 8/17 anonim ***** válasza:
72%
5# szerintem mielőtt “intézkedsz”, gondolkodj el ennek az oldalnak a hitelességén. Az utas egyébként tud tenni utaspanaszt hivatalos úton ha akar, majd akkor lehet “intézkedni”.
2023. aug. 13. 09:59
 9/17 A kérdező kommentje:

Indulás : 2023 8.12 14:36

Jegysorszám 55488500500014800

Kiindulási állomás : Fonyód

Késett vonat száma : 16706

Célállomás : Szolnok

A lerobbanás helye : Siófok

2023. aug. 13. 10:01
 10/17 A kérdező kommentje:
Lehet hogy az oldal nem hiteles, de Én az vagyok. Én nem kívánom senkinek sem amit átéltünk. Azt sem szeretném, hogy emiatt kirúgjanak valakit, csak annyi jólesne, hogy a fejükre koppintanának, hogy tanuljanak belőle.
2023. aug. 13. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!