Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Az elmúlt 10 évben volt...

Az elmúlt 10 évben volt egyetlen dolog is, amivel kapcsolatban a BKK elismerte, hogy hibáztak?

Figyelt kérdés
2023. júl. 6. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt, hogy Futár hiba miatti járatmulasztás miatt kártérítést fizettek nekem.
2023. júl. 6. 21:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amikor a covid alatt nem járt a 100E és ennek ellenére több tízezer jegyet eladtak rá.
2023. júl. 6. 21:26
 3/6 anonim ***** válasza:
84%
Nem igazán. Amikor az automata benyelte a pénzem, ki nem küldtek volna szerelőt, az ügyfélszolgálatost betanították, hogy mit mondjon ilyenkor. Olyan szinten elmagyarázta, hogy mit csináljak a géppel, hogy csak néztem, de a pénzt legalább visszakaptam, csak nem túl szabályos módon.
2023. júl. 7. 10:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
3-as, ilyen sztorim nekem is volt, de minimális ellenállás után fizettek. (Értsd az ügyfélelhárítás beígérte, hogy csak akkor adják vissza a pénzt, ha a ki nem adott, nyomtató alatti rekeszbe beszorult jegyet még ott találják. Szerintem nem találták ott, mégsem kekeckedtek.)
2023. júl. 8. 07:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
#4 nekem elmagyarázta a kislány, hogy a tálca jobb szélén van egy lyuk, nyúljak bele egy vékony tárggyal. Beledugtam a lakáskulcsot, egy kicsit megmozgattam és maradéktalanul visszajött a benyelt pénz. Csak úgy érzem ez nem az én dolgom lett volna, jobban örültem volna ha kijön egy szerelő és hivatalos módon adja vissza, így úgy tűnhetett az ott lévő BKK-soknak hogy rongálom az automatát.
2023. júl. 8. 07:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
#5 egyáltalán nem. Amíg nem raktak oda plexiüveget, teljesen klasszikus volt, hogy a közelben tanyázó csövi eldugította a visszajáró nyílást, majd megvárta, amíg néhány embernek elnyeli a pénzét és jót aratott rajta. Ilyen esetben az ügyfélszolgálat is ezt javasolta, illetve a közeli jegypénztárban/forgalmi irodában is mindig adtak gemkapcsot, amivel ki tudtad piszkálni :DD
2023. júl. 9. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!