Valakinek van-e tapasztalata az Orange House Kft.(Nyíregyháza) könyvelőirodával kapcsolatban? Egy álláshirdetésük érdekelne. Viszont már többször is láttam az elmúlt 1 év alatt a hirdetésüket, amit kicsit furcsállok.
Figyelt kérdés
2023. febr. 27. 14:34
1/1 Dr. Intő József válasza:
Én ismerem a céget. Ez egy könyvelőiroda. Nagy, milliárdos cégeknek könyvelnek. És azoknak a cégeknek állás interjúztatnak, akiket könyvelnek. Ezért szinte folyamatosan vannak fenn hirdetéseik. A cégek amiket könyvelnek, általában nagyon stabil cégek, és jól fizetnek, de nagyon szigorú szűrési feltételeket használnak. Nehéz bekerülni hozzájuk, akár könyveltetni, de dolgozni is. Remélem segítettem. Üdv..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!