Szombat hajnalban elindultam Dunakeszire vonattal, sok munka után, fáradtan. Nagyon elaludtam és nem keltem fel időben (a kalauz látta a jegyem, és hogy hol kellett volna leszállnom, de nem figyelmeztetett). Ezzel nincs is gondol, hiszen nem kötelessége. Viszont amit visszafordult a vonat, elkezdett velem ordítani, hogy azonnal kihívja rám a rendőrséget, ha nem szállok le, kb azt se tudtam mi történik. Ez borzasztó rosszul esett, az egész vonat engem bámult.
Na akkor most halljuk a teljes sztorit! Nem kell a kamu, biztos, hogy a semmiből nem kezdett el veled ordítozni. Amúgy még a pótdíj is jogos lett volna. Írj csak panaszt, majd utólag kiszámlázza neked a MÁV.🤣🤣
2023. júl. 29. 19:07
12/19 anonim válasza:
Tökmindegy mi a sztori, semmilyen munkakörnek a professzionális elvégzéséhez nem megengedhető az, hogy valaki elveszítse a fejét, ordítozzon vagy tettleg támadjon az ügyfelekre. Aki erre képtelen annak másik munkakört kell találni vagy el kell távolítani a cégtől. Normálisan, higgadtan kell rendezni a problémát, intézkedni kell az utassal szemben, megbüntetni, bármi, de ezt mind normálisan kulturáltan kell csinálni.
2023. júl. 30. 10:56
13/19 anonim válasza:
12!
Az a rész nagy eséllyel meg volt előtte, simán lehet hogy a kérdező viselkedett úgy, hogy ezt hozta ki belőle. Ez is arra mutat: "az egész vonat engem bámult."
2023. júl. 30. 11:03
14/19 anonim válasza:
12es, elképzelem ahogy lakatos Armandó veri a kalauzt, ő meg szépen nyugodt hangon magyarázza neki hogy nem szabad jajj csúnya dolog bántani a másikat. Sőt, esetleg az okos kis fejét is megsimogatja.
2023. júl. 30. 12:34
15/19 anonim válasza:
A professzionálisan, érzelmi kitörések nélkül, flottul intézkedő kalauz helyett ez a 'jogosan ordibáló kalauz' csak az igénytelen balkáni mentalitással lehet elfogadható. Mondjuk igénytelen utazóközönséghez nyilván igénytelen bánásmód illik. 😁 🐑
2023. júl. 30. 17:16
16/19 anonim válasza:
15ös, csak abban az esetben, ha az utasok sosem bliccelnek, és udvariasak a kalauzzal.
2023. júl. 30. 19:03
17/19 anonim válasza:
Pont olyan igénytelen vagy mint az általad emlegetett Lakatos Armando, csak nem éred fel ésszel. 🙄
2023. júl. 31. 11:37
18/19 anonim válasza:
17es miért is? Mert én nem bliccelek?
Rendszeresen látom a sok nyomorékot amikor az ellenőrrel/kalauzzal üvöltenek. Nos, nekik lehet?
2023. júl. 31. 15:54
19/19 anonim válasza:
Mert pont ugyanolyan viselkedést tartasz elfogadhatónak egy intézkedéskor mint Lakatos Armandoék szintje és nem emlékszem, hogy a kérdező részérõl szó lett volna ordibálásról vagy bármiféle kulturálatlan viselkedésről. Innentől kezdve mire is érv Lakatos Armando?? Nem tudom de te hoztad fel, te mentél ebbe bele. Ezt a színvonalat elfogadhatóak tartod ergo egy szinten vagy Armandoékkal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!