Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megalázott a kalauz?

Megalázott a kalauz?

Figyelt kérdés

Szombat hajnalban elindultam Dunakeszire vonattal, sok munka után, fáradtan. Nagyon elaludtam és nem keltem fel időben (a kalauz látta a jegyem, és hogy hol kellett volna leszállnom, de nem figyelmeztetett). Ezzel nincs is gondol, hiszen nem kötelessége. Viszont amit visszafordult a vonat, elkezdett velem ordítani, hogy azonnal kihívja rám a rendőrséget, ha nem szállok le, kb azt se tudtam mi történik. Ez borzasztó rosszul esett, az egész vonat engem bámult.

tudok valahol panaszt tenni?

2023. júl. 29. 09:57
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%

Tudsz:

[link]

2023. júl. 29. 09:59
 2/19 anonim ***** válasza:
82%
Hogy ordított, amiatt tehetsz panaszt. Viszont visszafelé jegyet kellett volna váltanod, mert az előző jegyed csak a célállomásig szólt.
2023. júl. 29. 10:00
 3/19 anonim ***** válasza:
24%

Nem, nem alázott meg.

Panaszt persze tehetsz. Illetve megteheted, hogy máskor kialszod magad.

2023. júl. 29. 10:00
 4/19 anonim ***** válasza:
96%

A kalauz már azért megbüntethetett volna, hogy továbbmentél, mint ahova a jegyed érvényes volt.

De túlmentél. Onnan viszont visszafelé jegyet kellett volna váltanod.

Az ordítozás miatt tehetsz feljelentést.

2023. júl. 29. 10:02
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
Csak az ordítozás részével alázott meg, én nem tudom miért nem tudnak intelligens, alkalmas embereket szerezni ezekhez a munkakörökhöz. Sajnos máshol is ez van, hivatalokban, portákon, stb a leghülyébb verbunkokat alkalmazzák.
2023. júl. 29. 10:32
 6/19 anonim ***** válasza:
66%

"...én nem tudom miért nem tudnak intelligens, alkalmas embereket szerezni ezekhez a munkakörökhöz."

Mert valószínűleg az intelligens utas a ritkább

2023. júl. 29. 10:41
 7/19 anonim ***** válasza:
94%
Meg.
2023. júl. 29. 10:42
 8/19 anonim ***** válasza:
45%

"...a kalauz látta a jegyem, és hogy hol kellett volna leszállnom, de nem figyelmeztetett). Ezzel nincs is gondol, hiszen nem kötelessége. "

Ezt konkrétan miért kellett egyáltalán megjegyezni? Számonkérésnek tűnik, mintha bizony épp neki kellett volna szolnia

2023. júl. 29. 10:45
 9/19 anonim ***** válasza:
28%

Igen ,persze minden kalaut tudja személy szerint hogy 300 utasnak hol kell leszállnia és mennie kéne figyelmeztetni. :-D Ugye ezt te se gondolod komolyan?

Az meg jogos, ha fizetés nélkül indultál vissza, esetleg még kötekedtél is te hibád (elalvás) miatt, és erőteljesen felszólított. Nehogy már a kalauz legyen a hibás ha te életképtelen vagy. Én ki is röhögnélek ha nekem emiatt panaszt tennél.

2023. júl. 29. 12:10
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
Jogosan ordítozott veled, vettél jegyet visszafelé? Csövesek szoktak fordulóig menni és tovább.
2023. júl. 29. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!