Megalázott a kalauz?
Szombat hajnalban elindultam Dunakeszire vonattal, sok munka után, fáradtan. Nagyon elaludtam és nem keltem fel időben (a kalauz látta a jegyem, és hogy hol kellett volna leszállnom, de nem figyelmeztetett). Ezzel nincs is gondol, hiszen nem kötelessége. Viszont amit visszafordult a vonat, elkezdett velem ordítani, hogy azonnal kihívja rám a rendőrséget, ha nem szállok le, kb azt se tudtam mi történik. Ez borzasztó rosszul esett, az egész vonat engem bámult.
tudok valahol panaszt tenni?
Nem, nem alázott meg.
Panaszt persze tehetsz. Illetve megteheted, hogy máskor kialszod magad.
A kalauz már azért megbüntethetett volna, hogy továbbmentél, mint ahova a jegyed érvényes volt.
De túlmentél. Onnan viszont visszafelé jegyet kellett volna váltanod.
Az ordítozás miatt tehetsz feljelentést.
"...én nem tudom miért nem tudnak intelligens, alkalmas embereket szerezni ezekhez a munkakörökhöz."
Mert valószínűleg az intelligens utas a ritkább
"...a kalauz látta a jegyem, és hogy hol kellett volna leszállnom, de nem figyelmeztetett). Ezzel nincs is gondol, hiszen nem kötelessége. "
Ezt konkrétan miért kellett egyáltalán megjegyezni? Számonkérésnek tűnik, mintha bizony épp neki kellett volna szolnia
Igen ,persze minden kalaut tudja személy szerint hogy 300 utasnak hol kell leszállnia és mennie kéne figyelmeztetni. :-D Ugye ezt te se gondolod komolyan?
Az meg jogos, ha fizetés nélkül indultál vissza, esetleg még kötekedtél is te hibád (elalvás) miatt, és erőteljesen felszólított. Nehogy már a kalauz legyen a hibás ha te életképtelen vagy. Én ki is röhögnélek ha nekem emiatt panaszt tennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!