Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A vonaton a légkondi meghibáso...

A vonaton a légkondi meghibásodása miért akkora baj, hogy le kell szállítani az utasokat?

Figyelt kérdés
Nem engedték át Németországba a MÁV vonatját, mert az egyik kocsiban nem volt légkondi és ki volt törve az egyik bukóablak. Miért nem engedték be az országba egy amúgy biztonságosan üzemelő vonatot?

2023. máj. 12. 09:43
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
86%
Ja és kérdezem, miért indult el egyáltalán Budapestről a szerelvény így? Aki ellenőrizte (vagy akinek kellett volna) hogy nem vett észre egy kitört ablakot? Vagy manapság má jóvanazúgy nálunk is?
2023. máj. 13. 17:13
 32/34 anonim ***** válasza:
61%
#14 lepontozása tökéletesen jellemzi a mentalitásunkat.
2023. máj. 13. 20:15
 33/34 anonim ***** válasza:
79%

Nem olvastam el a hosszú hozzászólás-folyamot.

Szóval egyrészt ne legyenek műszaki hibásak a vonatok, semennyire sem.

Másrészt nem tudom, itt mit hívnak "légkondinak", de ha a légkezelő rendszer rossz, akkor a benti elhasznált levegőben szenvedsz. Lehet, hogy csak elálmosodsz, a fejed fájdul meg, de egy asztmás vagy COPD-s nagyon nehezen kap levegőt ilyenkor!!

Én pl. asztmásként, de a szintén asztmás és sajnos COPD-s apum, vagy a néhai, súlyosabban asztmás nagymamám nem biztos, hogy bánta volna a leszállítást...

Persze, ismétlem, fogalmam sincs, mit hívtak "légkondinak". A köznyelv mindent annak hív kb, ami levegőt fúj be....

2023. máj. 14. 17:19
 34/34 anonim válasza:
53%
Mintha a DB olyan jó lenne, hogy őnekik nincsenek hibás vonataik...
2023. jún. 5. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!