A vonaton a légkondi meghibásodása miért akkora baj, hogy le kell szállítani az utasokat?
Figyelt kérdés
Nem engedték át Németországba a MÁV vonatját, mert az egyik kocsiban nem volt légkondi és ki volt törve az egyik bukóablak. Miért nem engedték be az országba egy amúgy biztonságosan üzemelő vonatot?2023. máj. 12. 09:43
3/34 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek velük.
4/34 A kérdező kommentje:
#3 téged raktak volna ki a határon nem így vélekednél
2023. máj. 12. 09:58
5/34 qkker1 válasza:
"#3 téged raktak volna ki a határon nem így vélekednél"
1. meg kéne csinálni a hibás vonatokat, nem ellopni a lóvét;
2. szopatják Orbánt.
6/34 anonim válasza:
4. Nem én vagyok a határon, de ha haragudnék valamire, az a magyar vasút lenne, nem a német.
7/34 anonim válasza:
Abszolút érthető és jogos. Náluk van egy minimum elvárás, feleljen meg neki a MÁV. Itt is ez lenne a minimum, főleg a feláras vonatokon.
8/34 anonim válasza:
Nem tudom ma a vasútnál mi a módi, az ősrégi Közdok filmeknél mindent írásban kellett rögzíteni, több példányban. Lehet, ma már ez digitális, nem tudom. De ha úgy akarták átadni a vonatot, hogy nincsen semmi gond, akkor nyilván azt nem veszik át, mert akkor már az ő bajuk lesz mindkét hiba. Meg hiába MÁV vonata, de ha német utas is van, az meg a pénzéért elvárja, hogy rendes szolgáltatást kapjon, akkor az is az ő saruk lesz.
9/34 anonim válasza:
"Teljes mértékben egyetértek velük."
"Abszolút érthető és jogos. Náluk van egy minimum elvárás, feleljen meg neki a MÁV. Itt is ez lenne a minimum, főleg a feláras vonatokon."
valamelyikőtök magyarázza már el, miért rosszabb a mínusz egy kocsival (esetleg máshonnan pótolt kocsival) közlekedő járat, mint az egy-az-egyben törölt járat?
10/34 A kérdező kommentje:
Nem látom miért a MÁV hibája lenne, beszart a légkondi. Nem hiszem el Németországban nem történik ilyen. El tudod képzelni nem jöhet be magyarországra egy német vonat, mert nem működik egyik kocsiban a légkondi? És leszállítanák az utasokat a határon, hogy csináljanak amit akarnak. Mekkora balhé lenne a hírből, és senki nem a németeket hibáztatná...
2023. máj. 12. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!