Miért nem azt támogatják, hogy aki csak lehet ne utazzon?
Figyelt kérdés
A tömegközlekedésben a zavarokat nehezen kezelik. Ez nem is lenne baj, ha nem gyűjtenének szándékosan egy kezelhetetlenül nagy tömeget. Utána persze csodálkoznak, hogy milyen meglepő az elégedetlenség. Inkább azt kellene elérni, hogy aki csak teheti ne utazzon sehova. Nem lenne tömeg, egyszerűen lehetne szolgáltatni.2023. febr. 20. 10:11
1/10 anonim válasza:
Szerintem aki utazik, az nem unatkozásból teszi. Munka, gyereket vinni jobbra balra, nagyi látogatás, bevásárlás stb. Csak valami önkínzó utazgat tömegközlekedéssel céltalanul.
2/10 anonim válasza:
Ülj akkor a sötét szobádban, és nézd a barátok köztöt minden nap, szépen szorgosan meg dolgozz a helyi kifőzdében takarítóként a diplomáddal..
3/10 anonim válasza:
Az állam ezt hogyan “támogathatná”? Komolyan kíváncsi vagyok, hogy képzeled el.
4/10 anonim válasza:
Mi a jó göthös gödörből jövő ölőhőt akarnál te szolgáltatni, hogy ha nem lenne utas, annak mi értelme lenne, ha üresen mennének össze-vissza a vonatok, mint egy terepasztalon?! Ezt nem gondoltad át, tulok. xD
5/10 anonim válasza:
#1 És ha valaki mégis unatkozásból utazik, az is az ő dolga.
6/10 anonim válasza:
Nem a közlekedéssel van a baj, hanem azzal, hogy központi helyen van minden, ezért persze, hogy összegyűlik a tömeg. Ha szét akarod osztani, akkor egy megoldás az lenne, hogy szétszórod az üzleteket az egész városban. Persze ez nem lenne jó az üzleteknek, mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy nagy távolságú bevásárló körutat tegyen meg, amire rámegy egy teljes napja. Te sem örülnél neki.
7/10 anonim válasza:
Egyébként ez az egész tömegmizéria akkor alakult ki, amikor megépültek a legelső plaza-k. Legjobban azokat kellene lebontani és szétszórni az üzleteiket, hogy ne egyetlen épületben koncentrálódjon mindenki. Vagy eleve úgy kell tervezni, hogy 5 évente megduplázni a területét a növekvő forgalom miatt és áttervezni a belteret, de ez valljuk be, fizikailag megoldhatatlan feladat.
9/10 anonim válasza:
Én azóta se értem hogy mi az elképzelés. Hogyan “támogatnák” ezt fentről?
10/10 anonim válasza:
Én azt támogatom. Az ember nem arra van kitalálva, hogy eljusson a Déli-sarkra, mindenki maradjon csak a kedves kis fenekén. Petőfi is bejárta az országot gyalog meg lovaskocsin, de már ő is egy munkakerülő csavargó volt, normális ember nála kevesebbet mozog! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!