Tud esetleg valaki segíteni, hogy BKV-nál (ha a jelentkező rendelkezik "C" kategóriás vezetői engedéllyel) támogatják-e a "D" kategória megszerzését, és a GKI képzést? Vagy a BKV-hoz nem is kell GKI képzés? Nem toom. Légyszi Help!
Első vagyok. Most épp nincs ilyen hirdetés, utoljára a nyáron volt. Vagy vársz és figyeled az oldalt, vagy hívd fel a központi számot, vagy menj el az egyik garázsba érdeklődni.
/Egy volt BKV-s/
igen, buszra is 2 év!
Kelenföldi garázs a legjobb!:)
A BKV hoz is kell ugyan ugy a GKI képzés!
Tehát a jogszabály ugy van akik a D kategóriát 2008 szeptember 9. uán szerezték meg kötelező a GKI képzés!
Akik 2008 szepmetmeb 9 elött annak csak alap képzés kell de majd 2013 tól.. tehát nekem is szerencsém van mert nincs GKI m majd 2013 ba kell..
A BKV nem finanszirozza a GKI t ugy tudom nekik kész járművezetők kellenek!
A D kategóriás képzésre ha mész akkor arra vigyázz hogy az a jogsi csak autómatára lesz jó!
A 75 ös korlátozást beleütik csak autómata váltós buszt vezethetsz vele, tehát így a volánhoz sem mehetsz!
Meg van nekem is a TR kategória 2 év volt ki léptem annó valami 50 ezret kelett vissza fizetnem!
Kelenföldre ne menj a legsz@rabb garázs ami csak létezik..
Ők adják a vári vonalakat is esnek szét a buszok! Némelyiket csak a reklám tartja össze!
Szerintem menj trolivezetőnek!
Oda elég a B jogsi előny a C meg egy szakmunkás bizi kell és ennyi!
Jobban is keresel vele, és nem tudnak szívatni, hogy most ezt pótold azt potóld van 15 trolivonal azt megtanulod és ennyi! :)
Amikor BKV ztam a trolinál nem is tudták hogy van D kategóriám, be sem üttetem a jogsiba a vizsgaigazolást sem adtam le!
Amikor kiléptem a cégtől akkor üttettem be a D jogsit..
Nem hiányzott a csesztetésük..
A Troligarázs ad csuklós buszokat is és szoló buszokat is.. Buszra nem mennék a troli az nyugisabb.. jóval és pénzbe is jobb..
Annó startszám volt nem óra bér de lehet hogy mostmár ők is órabérbe vannak ki tudja..
Szerintem pályázz meg egy trolitanfolyamot 2-3 hónap alatt meg van laza nagyon! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!