Tud esetleg valaki segíteni, hogy BKV-nál (ha a jelentkező rendelkezik "C" kategóriás vezetői engedéllyel) támogatják-e a "D" kategória megszerzését, és a GKI képzést? Vagy a BKV-hoz nem is kell GKI képzés? Nem toom. Légyszi Help!
Attól hogy a vári buszt Kelenföld adja még nem rossz!
én a kelenföldi garázsban vagyok és eddig csak egyszer voltam a 16-oson (azt is külön én kértem)..
ha a BKV-nál csinálod a jogsit akkor a gki-t is kifizetik neked, pl most végzett egy jópár ilyen tanuló!
visszatérve a Kelenföldi garázsra: itt vannak a legszebb vonalak, meg a belváros! jobb mint egész nap a cígókat vinni dél pesten..
a trolisoknál mostanában szűnt meg a startdíj és órabéresek lettek (úgy hallottam jobb az órabérük mint nekünk buszvezetőknek) úgyhogy megérhet egy próbát
Lehet hogy jó vonalak vannak meg minden, de a legsz@rabb buszok is ott vannak.
Példa: legegőgázas IK-415 ösök amig rángatnak össze vissza.. az utasok majdnem hogy csak el nem taknyolnak a buszon!
És akkor mennek oda előre azt hisszik hogy te vagy a béna.. mert ők nem tudják hogy mi az hogy levegőgázas IK-415 :P
Azon belül meg ki tudja hogy a garázs megmarad e?
Nagyon régóta pályáznak a nagy csarnokra, arra a szép műemlék hangárra!
És Széles Gábor keze elégrendesen benne van, tudtommal, a szerződésük is most fog lejárni!
Volt szó hogy Kelenföldi garázs meg szünik meg Óbuda is.
Szerintem a Cinkotai és a Troli garázs a legjobb!
Kelenföldön lepukkant sz@r járművek vannak én dolgoztam ott de neked is ezt tudni kell..
nem tudom milyen buszok vannak más garázsokban, csak Kelenföldet ismerem, tény hogy vannak gány buszok, de ki lehet bírni
akkor amiben megegyezhetünk, hogy a dél pesti garázs a legszarabb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!