Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tud esetleg valaki segíteni,...

Tud esetleg valaki segíteni, hogy BKV-nál (ha a jelentkező rendelkezik "C" kategóriás vezetői engedéllyel) támogatják-e a "D" kategória megszerzését, és a GKI képzést? Vagy a BKV-hoz nem is kell GKI képzés? Nem toom. Légyszi Help!

Figyelt kérdés
2011. dec. 7. 20:23
1 2
 11/15 anonim válasza:
Húha. Nem is reméltem, hogy végre valaki ennyire faja választ ad. Nagyon köszönöm, nagyon rendes vagy, tényleg köszönöm szépen,
2011. dec. 16. 10:59
 12/15 anonim ***** válasza:

Attól hogy a vári buszt Kelenföld adja még nem rossz!

én a kelenföldi garázsban vagyok és eddig csak egyszer voltam a 16-oson (azt is külön én kértem)..

ha a BKV-nál csinálod a jogsit akkor a gki-t is kifizetik neked, pl most végzett egy jópár ilyen tanuló!

visszatérve a Kelenföldi garázsra: itt vannak a legszebb vonalak, meg a belváros! jobb mint egész nap a cígókat vinni dél pesten..

a trolisoknál mostanában szűnt meg a startdíj és órabéresek lettek (úgy hallottam jobb az órabérük mint nekünk buszvezetőknek) úgyhogy megérhet egy próbát

2011. dec. 19. 12:50
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy jó vonalak vannak meg minden, de a legsz@rabb buszok is ott vannak.

Példa: legegőgázas IK-415 ösök amig rángatnak össze vissza.. az utasok majdnem hogy csak el nem taknyolnak a buszon!

És akkor mennek oda előre azt hisszik hogy te vagy a béna.. mert ők nem tudják hogy mi az hogy levegőgázas IK-415 :P

Azon belül meg ki tudja hogy a garázs megmarad e?

Nagyon régóta pályáznak a nagy csarnokra, arra a szép műemlék hangárra!

És Széles Gábor keze elégrendesen benne van, tudtommal, a szerződésük is most fog lejárni!

Volt szó hogy Kelenföldi garázs meg szünik meg Óbuda is.

Szerintem a Cinkotai és a Troli garázs a legjobb!

Kelenföldön lepukkant sz@r járművek vannak én dolgoztam ott de neked is ezt tudni kell..

2011. dec. 19. 13:19
 14/15 anonim ***** válasza:

nem tudom milyen buszok vannak más garázsokban, csak Kelenföldet ismerem, tény hogy vannak gány buszok, de ki lehet bírni

akkor amiben megegyezhetünk, hogy a dél pesti garázs a legszarabb :D

2011. dec. 19. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Az tény oda nem is mennék.. :DD
2011. dec. 29. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!