D kategóriás jogosítványt mely cégek támogatják?
Figyelt kérdés
Pl. tudom, hogy a BKK "segít" benne, de:
-Hogy segít? (Teljes/Részleges költségtérítés, persze ha ott dolgozok x évet)
Én Szabolcsban lakok, itt az ÉMKK is támogatja? (Szívesen dolgoznék itt pár évet)
2018. ápr. 14. 23:52
1/4 anonim válasza:
Meg kell érdeklődni.. de jelenleg a bkk-nál van akkora hiány,hogy ezt feldobták, a többi még elboldogul az országba
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
Én még ráérek (17 vagyok) , csak kíváncsi voltam
Köszönöm 😄
2018. ápr. 15. 14:00
3/4 anonim válasza:
BKK nehezen fog segíteni, tekintve hogy nincsenek buszvezetőik.
BP-n a BKV, VT-Arriva képez autóbuszvezetőket, B vagy C kategóriáról D-re + GKI személyszállítói igazolvány, nyílván kisebb költségekkel, viszont a jogsit ingyen, hűségidőért cserébe (kb. 3-4 évet le kell húznod, ha hamarabb lépnél, fizetned kell).
Volán illetve Közlekedési Központok. (ÉMKK,ÉNYKK,DAKK,stb.) nem képeznek ingyen.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, gondoltam össze fogom keverni a kettőt.
2018. ápr. 15. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!