Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak szerintem pofátlan...

Csak szerintem pofátlan babakocsival buszra szállni? Főleg ha tele van a busz?

Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 10:56
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

#17 Akkor pereld már be a saját édesanyádat, hogy megszült téged. De komolyan. Nem elég, hogy fogyasztod itt a levegőt, még hülye is lettél. A BKK senkit nem kényszerít leszállásra. Az meg nem a "képes felnevelni" értékelés része, hogy hány bunkóval tervez találkozni a buszon...

#18-as válaszodra meg annyit tudok mondani, hogy ezt ugye azok hangoztatják, akiknek esélyük sincs nőt szerezni sem, saját családról (legyen az egy szimpla kétszemélyes házasság) pedig álmodni sem adatik meg nekik.

2023. febr. 16. 10:14
 22/29 anonim ***** válasza:
0%

Akkor hogy lesz átadva a hely egy tömött buszon, ha senki nem száll le?

2023. febr. 16. 10:17
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
#22 Leveszed a hátizsákodat, plusz egy állóhely, leül mindenki, aki tud, mert tömött buszon is foglalnak helyeket emberek balf*szul vagy hagynak üresen helyet, ami az állóhelyeket csökkenti. Én még nem láttam semmilyen csúcsidőben semelyik vonalon olyan "teli" buszt, amire ne fért volna fel még legalább 10 ember.
2023. febr. 16. 10:29
 24/29 anonim ***** válasza:
72%

Ha olvasnád GYK-n a válaszokat, tudhatnád, hogy sokan eleve két helyet követelnek maguknak, mert nekik jogukban áll, hogy ne üljenek melléjük büdös emberek (az ő értelmezésükben rajtuk kívül mindenki büdös). Egy ilyet hiába kérsz meg, hogy üljön belülre, nem fog.

2023. febr. 16. 10:36
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi idiótát. A 24-es hozzászólásom a 23-asnak szólt, csak félreírtam. Erre ti, idióták felpontoztátok csak azért, mert azt hittétek, hogy a 22-est akarom szidni.

Balf.aszok.

2023. febr. 16. 22:45
 26/29 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy csak szerinted-e, szerintem nem.
2023. febr. 17. 00:53
 27/29 anonim ***** válasza:
#17 "Gyereket vállalni nem kötelező" Kár, hogy ezt a szüleid nem tudták.
2023. febr. 17. 10:57
 28/29 Majatom ***** válasza:
Igen, csak szerinted.
2023. febr. 17. 12:49
 29/29 robetko válasza:
Inkább te vagy pofátlan hogy kiírtad ezt a kérdést.
2023. máj. 7. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!