Csak szerintem pofátlan babakocsival buszra szállni? Főleg ha tele van a busz?
Sajnos nem te vagy az egyetlen ilyen antiszociális elem.
Egyébiránt az utazási feltételek között szerepel, hogy KÖTELEZŐ a kijelölt helyen biztosítani a babakocsinak a helyett, vagy a kerekesszékesnek.
Mekkora fåsz kérdés már ez?
Ha reggel 8-ra van időpontom a gyerekorvoshoz, akkor hogy a francba oldjam meg, hogy ne zsúfolt buszra szállják fel? Nyilván értelmes ember feleslegesen nem megy tömegbe , pláne nem kisgyerekkel, nem is értem, ez hogyan merül fel kérdésként.
Ennyi erővel a kerekesszék meg a járókeret is gáz, a fehér bottal közlekedőknek is jobb, ha eljutnak valahogy az ülőhelyig és az is milyen gáz már zsúfolt járművön, mi? Antiszociális bohóc.
Megint egy gyerekutáló provokatív kérdés.
Ennyire unjátok magatokat?
Vagy inkább ennyire dühösek vagytok azokra (mert tudat alatt irigylitek őket), akiknek van gyerekük? Szerintem erről van szó, akár bevalljátok, akár nem.
Javaslatom a kérdező figyelmébe:
Ne szálljon járművel a babakocsis, a rolleres, a nyugger, nyugger banyatankkal, a vak, a szőke, a barna, a kopasz, a jó illatú, a büdös, az alacsony a magas a halott és az eleven.
8-at folyatva:
Meg a zsidó, meg a cigány, meg a színesbőrű, meg ...... akinek nem tetszik a képe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!