Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak szerintem pofátlan...

Csak szerintem pofátlan babakocsival buszra szállni? Főleg ha tele van a busz?

Figyelt kérdés
2023. febr. 15. 10:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
93%
Nem pofátlan, ugyanis babakocsinak mindig van fenntartott hely. Nem kell odaállni.
2023. febr. 15. 10:57
 2/29 anonim ***** válasza:
8%
Mivel megtehetné a kedves anyuka, hogy ne csúcsidőben buszozgasson kicsit gáz, de ha valóban van hely a kocsinak minden buszon, akkor nincs mit tenni.
2023. febr. 15. 11:02
 3/29 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos nem te vagy az egyetlen ilyen antiszociális elem.

Egyébiránt az utazási feltételek között szerepel, hogy KÖTELEZŐ a kijelölt helyen biztosítani a babakocsinak a helyett, vagy a kerekesszékesnek.

2023. febr. 15. 11:03
 4/29 anonim ***** válasza:
89%
2. Ha megtehetné, akkor valószínűleg nem zsúfolt buszon „sétáltatná” a babát.
2023. febr. 15. 11:04
 5/29 anonim ***** válasza:
89%

Mekkora fåsz kérdés már ez?

Ha reggel 8-ra van időpontom a gyerekorvoshoz, akkor hogy a francba oldjam meg, hogy ne zsúfolt buszra szállják fel? Nyilván értelmes ember feleslegesen nem megy tömegbe , pláne nem kisgyerekkel, nem is értem, ez hogyan merül fel kérdésként.

Ennyi erővel a kerekesszék meg a járókeret is gáz, a fehér bottal közlekedőknek is jobb, ha eljutnak valahogy az ülőhelyig és az is milyen gáz már zsúfolt járművön, mi? Antiszociális bohóc.

2023. febr. 15. 11:38
 6/29 anonim ***** válasza:
94%
Akkor szerinted az, akinek kisgyereke van és nincs autója ne menjen évekig sehova? Ne vigye a gyereket orvoshoz, ne vásároljon be, ne vigye a nagyobb gyereket óvodába?
2023. febr. 15. 11:57
 7/29 anonim ***** válasza:
89%

Megint egy gyerekutáló provokatív kérdés.

Ennyire unjátok magatokat?

Vagy inkább ennyire dühösek vagytok azokra (mert tudat alatt irigylitek őket), akiknek van gyerekük? Szerintem erről van szó, akár bevalljátok, akár nem.

2023. febr. 15. 12:00
 8/29 anonim ***** válasza:
97%

Javaslatom a kérdező figyelmébe:

Ne szálljon járművel a babakocsis, a rolleres, a nyugger, nyugger banyatankkal, a vak, a szőke, a barna, a kopasz, a jó illatú, a büdös, az alacsony a magas a halott és az eleven.

2023. febr. 15. 12:01
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Ott van a babakocsinak a hely. Ha ott is állok két bőrönddel, amint látom, hogy babakocsival szállnak fel, mire felteszik az ajtón a kocsit, én már elhúztam onnan. Ez a normális.
2023. febr. 15. 12:02
 10/29 anonim ***** válasza:
95%

8-at folyatva:

Meg a zsidó, meg a cigány, meg a színesbőrű, meg ...... akinek nem tetszik a képe.

2023. febr. 15. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!