Nem ciki pl. egy stokke xplory babakocsival bkv-val utazni?
Nah, most akkor mi van??
Ez amit írsz éppen nem nagy babakocsi... Jah hogy arra vagy kíváncsi, hogy gáz-e egy félmilliós Babakocsival BKVra szállni? 😃
Ahogy a tobbiek irtak az a babakocsi pont nem nagy, konnyen lehet vele tomegkozlekedni.
Vagy az ara miatt kerdezed?
Azzal sincs osszefugges.
Igaz, nem Magyarorszagon lakom, de 10-bol 1-2 babakocsi stokke arkategoria es kb senkit sem erdekel.
En peldaul epp azert vettem egy hasonlo kaliberu babakocsit, mert napi ketszer tomegkozlekedek es epp a csucsidoben, amikor egymast erik a kisgyerekesek es a babakocsisok. Metrozok, buszozok es a buszonkent pl 2 babakocsinak van hely, abbol a fajtabol, ami nekem van harom elfer, mert keskeny. Igy tobb eselyem van feljutni, plusz akkor sincs gond, ha a metronal epp nem tud segiteni a lepcsozesben, mert a kocsi sulya es kialakitssa miatt siman felviszem egyedul.
Nem az ara miatt vettem meg, hanem azert mert hasznalni akarom es nem kellett neznem az arat, ennyi.
Nekem inkabb az lenne a kellemetlen, ha azert nem tud senki mas felszallni a buszra babakocsival, mert akkora az enyem, ami kettonek a helyet elfoglalja es senki sem fer fel mar melle. Van ilyen eset is es inkabb ez az idegesito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!