Ciki babakocsival oviba vinni egy 3 évest a zuhogó eső miatt?
Figyelt kérdés
2017. szept. 12. 07:20
1/10 anonim válasza:
Hány éves vagy te, hogy még a ciki-nem ciki vonalon mozogsz?
2/10 anonim válasza:
Biztos lesz, aki (gondolatban) elítél. Kérdés ez elég ok-e arra, hogy szívasd magatokat.
3/10 A kérdező kommentje:
19. Az unokahugomat kéne vinnem, az anyja kért meg, 6-ra ment dolozni. Nem nagyon akar beleülni, de másképp sz*rrá ázunk. F miért lényeges a korom????!!!!!!
2017. szept. 12. 07:28
4/10 A kérdező kommentje:
Fél órája megy a hiszti hogy ő nem megy így, mert már nagy. Az anyjával nem tudom megbeszélni, mert olyan helyen dolgozik hogy nem tudom felhívni.
2017. szept. 12. 07:35
5/10 anonim válasza:
Adjál ra valami vizhatlant meg esernyő. Pakolj be valtoruhat.
6/10 anonim válasza:
Én egyik kezemmel a gyereket tartottam a másikkal az esernyőt..egy idő után már nem éreztem,hogy van kezem,pedig csak 500 méter séta. Ha meglett volna a babakocsi akkor esővédővel raktam volna bele. Az esőkabát se rossz ötlet,de az én gyerekem nagyon élvezi az esőt és egy hangyányit nem fog gyorsabban jönni azért mert szakad,sőt....
7/10 anonim válasza:
Nincs esőkabátja meg gumicsizmája?
8/10 anonim válasza:
Feltalálták már az esőkabátot és az esernyőt. Igen, ciki és ezt a gyerek is sejti.
9/10 anonim válasza:
Plussz gyönyörű ok a többi gyereknek a csúfolásra...
Esőkabát+gumicsizma, erre van kitalálva
10/10 anonim válasza:
Hát én biztos nem vittem volna... Ha az a bajod, hogy lassan megy, akkor vedd a nyakadba legközelebb és tartsd a fejetek fölé az ernyőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!