Ti mernétek szólni a buszon valakinek azért, mert pont úgy áll a babakocsi mellé, ha fékez egyet a busz egyenesen beleül?
Én megpróbálnám úgy fordítani a babakocsit, hogy ezt elkerüljük. Ha nem tudom, akkor én állnék oda.
Az én felelősségem, hogy ilyen ne történjen meg, szóval ezért nem szólnék.
Hát ez már döbbenetes! Némelyik gyerekes azt hiszi, neki mindent lehet.
Ugyan már miért ült volna bele a lány? A busz az út alatt nyilván többször is fékezett (mert azt azért elég gyakran kell ám), és mégsem esett senki a gyerekre.
Azért mert ott egy nyavalyás babakocsi a buszon, akkor már ne merjen senki megállni mellette?
Ha tömeg van, akkor nem tud hova állni, mindenképp jut oda valaki abba a pozícióba.
Inkább kivenném a babát.
6, kivenni a legfelelőtlenebb. Egy nyeklő nyakló csecsemő sokkal biztosabb helyen van a buszon a lefékezett babakocsiban, mint a fél kézzel kalaszkodó és egyensúlyozó anyja/apja kezében.
Egyszerűen úgy kell helyezkedni, hogy ne legyen esélye senkinek beleesni.
Az emberek rém bambák. Volt már, hogy a barom a gyerek orrába majdnem belenyomta a bazi nagy táskáját, vagy már tette is volna le a pici az ölébe, úgy kellett ugranom.
7: Nem fog állni, minden babás nőnek adnak helyet.
Ha nem, akkor kérjen.
7: Én amúgy amikor gyerek voltam, nem volt divat a babakocsi, nekem természetes, hogy a gyereket testközelben tartják mindig, engem is kézben tartottak, ahogy az összes gyereket.
Pl. hordozókendőben ma is sokkal nagyobb divat és praktikusabb is, mint a babakocsival.
8-9, mikor voltál te gyerek? 30-as születésű nagymamám is babakocsit használt.
Egyébként meg álomvilágban élsz.
Sokan nem adják át a helyet még kérésre sem. Helyette csak fintorognak, morognak a síró gyerekre.
De egyébként is abszurd kivenni a babakocsiból. Úgy dupla helyett foglal a szülő és a gyerek, mert a kocsi se fog felszívódni a buszról attól még, hogy a gyerekkel leül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!